Dwie strony do oceny

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
slaveman
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Dwie strony do oceny

Post autor: slaveman »

WItam
Do oceny chcial bym dać dwie strony pierwsza to katalog linków www.search.gtw.pl a druga to sklep upominkowy www.mowitosbis.host44.pl
viraptor
Zaczyna działać
Zaczyna działać
Kontakt:

Re: Dwie strony do oceny

Post autor: viraptor »

Katalog... brzydki i kanciasty jak i każdy inny. Ale przecież one nie są dla ludzi, więc nie musi być lepszy graficznie. Co do katalogowania, to: brak podziału na strony kategorii, brak opisów, brak jakiejkolwiek funkcjonalności, która powinna być w dobrym katalogu linków... A tak wogóle, to co to jest "Google boot"? :)

Sklep... Przyjemny, funkcjonalny. Może przydałoby się jakieś ambitniejsze menu w topie. Przy kupowaniu nazwa przycisku "dalej" jest myląca. Myślałem, że pozwoli mi "dalej" przeglądać katalog, a nie widziałem przycisku zamów. Proponuje link powrót wracający dokładnie do mniejsca w katalogu, który przeglądałem, a nie na główną.
Tylko co do opisów rzeczy mam duże ale... "oryginalne" zestawy mieczy japońskich nie kosztują 80zł :) To jest oryginalna lokalna produkcja masowa. Niby każdy może pisać co chce, ale to się staje nudne.
cfaniak
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Post autor: cfaniak »

Katalog linków www.search.gtw.pl słabiutki. Można by dodać minimalny chociaż opis. Ale to tylko katalog wiec looz. Co do sklepu upominkowego to strona mi się bardzo podoba. Jest czytelna, przejrzysta, menu jest bardzo dobrze uwidocznione. W skali 10 daje 6+ ze względu na ciut słabą grafike strony. Można by ją bardziej podrasować, ale tak jak mówie strona jest bardzo czytelna i przyjemna. Dobra robota.[/i]
Aries
Nowy
Nowy

Post autor: Aries »

search.gtw.p
- fast search brzydko zanimowane
- brzydki top
- kolory kontrastuja ze soba
- wszystko jakies niedopracowane
- to co jest na stronie glownej to caly katalog?

Ocena :arrow: 2/10

mowitosbis.host44.pl Sklep
- brzydki top
+ proste,ladne menu
- Wazony :arrow: Nie znaleziono produktów
Lalki Porcelanowe :arrow: Nie znaleziono produktów
Świeczniki Kryształ :arrow: Nie znaleziono produktów
Figurki Buddy :arrow: Nie znaleziono produktów
Świeczniki Srebrzone :arrow: Nie znaleziono produktów
Kubki Chinskie :arrow: Nie znaleziono produktów
+ czytelnosc informacji
+ produkty w powiekszeniu
+ latwosc zamowienia

:idea: Zgadzam sie z cfaniak grafika jest slaba, przedstawienie produktow jest ladne i przejrzyste. Popracuj nad robieniem logo, zrob kilka projektow(top) tak dla rozwiniecia skrzydel, bo z grafika jest cienko.

Ocena :arrow: 6/10
slaveman
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Post autor: slaveman »

co do tego nie znaleziono prodóktów to ja jeszcze nie wprowadzilem wsystkich przdmiotów nie wyrabiam si zostało mi jeszcze do wprowadzenia około 400 towarów.
Dzieki wszystkim za ocene
Nefro
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: Nefro »

Kod moze być, wygląd nie bardzo mi sie podoba ale ujdzie...
Bartosz Olszewski
Działa
Działa

Post autor: Bartosz Olszewski »

www.search.gtw.pl - wogóle mi się nie wgrywa :!:

www.mowitosbis.host44.pl - top mało ciekawy i czcionka w nim zbyt duża, popracuj nad czymś lżejszym. Bardzo mnie to zdziwiło że dopiero jak wyłączyłem Firewalla (Norton Internet Security) to dopiero wtedy wczytały mi się obrazki, a przy włączanym kwadrat z czerwonym krzyżykiem :) Dwie tabele główne bez zarzutów, jedynie top do poprawy.
ODPOWIEDZ