www.brv.pl

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
dopy
Nowy
Nowy
Kontakt:

www.brv.pl

Post autor: dopy »

:lol: Witam,

Proszę o ocenę serwisu z darmowymi aliasami www.brv.pl - można rejestrować w nim darmowe aliasy w domenach 5y.pl , y5.pl , brv.pl. Dostępne są tam także darmowe liczniki dla webmasterów, tester PageRANK z możliwością umieszczenia na swojej stronie oraz skuteczny system anty spamu ! Proszę o ocenę atrakcyjności domen, grafiki oraz funkcji oferowanych przez serwis.

Pozdrawiam.
cfaniak
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Re: www.brv.pl

Post autor: cfaniak »

Bardzo ładna strona. Prosta a równocześnie ciekawa. Dobrane kolory, rozmieszczenie informacji w ogóle git. Serwis jest aktrakcyjny i przyjazny dla użytkowników. Po prostu polecam serwis www.brv.pl. Tak trzymać :-D
Michał Fikus
Przelotem
Przelotem

Post autor: Michał Fikus »

To jest prośba o ocenę czy nieudolna próba reklamy?

Zielony zbyt intensywn, bije po oczach. Menu po prawej (główne) mogłoby być tak samo "zawinięte" jak o u góry. Teksty nie centrowałbym.

Nie pisałbym kłamstw na stronie - część webmasterów zna się na SEO oraz ma rozeznanie w serwisach z aliasami - zatem trochę autorzy kompromitują się autoreklamą.

Życzę postępów.
viraptor
Zaczyna działać
Zaczyna działać
Kontakt:

Post autor: viraptor »

W porównaniu do topu, te bloki po prawej są dosyć kanciaste i zbyt intensywne.
wiele atrakcyjniejszych domenach niż np. .org.pl
Śmiech na sali.
Dzięki dopracowanej technologii wyświetlania naszych aliasów,
Czytaj - pakowania w ramki? No nie wiem... wyszukiwarki i tak indeksują dopiero rzeczywisty link pod względem zawartości.
dopy
Nowy
Nowy
Kontakt:

Mój post nie miał celów reklamowych i przykro mi że został tak odebrany.

1) O jakie "kłamstwa" chodzi ?
2) Grafikę strony większość webmasterów postrzega jako ładną i profesjonalną - ale nigdy nie można dogodzić wszystkim.
3) Teksty na stronie zostały poprawione, dziękuje za słuszne uwagi.

Proszę o opinie pozostałych userów WebINSIDE, bo jak narazie opinie są podzielone.
Michał Fikus
Przelotem
Przelotem

Post autor: Michał Fikus »

Najlepsze polskie darmowe aliasy
...takie wyszukiwarki jak Google.pl , Onet.pl , czy też NetSprint i inne.
To były przykłady kłamstw. Oprócz tego (nie oprocz) są błędy interpunkcyjne oraz składniowe. W dodatku przemiennie zastosowana jest polska nomenklatura (np. wspomniane "oprocz").

Co do podzielonych opini - nie no nie przeczę, nie jest wcale źle. Poprostu podaję uwagi co powinno zostać zmienione (w moim mniemaniu) by było lepiej. Nawigacja jest prosta, nie stanowi żadnego wyzwania dla internauty (czyli bdb).

Odnośnie atrakcyjności domen - brv.pl moim zdaniem jest najatrakcyjniejsza.

Dolne linki mają zbyt małą czcionkę - chyba są tylko pod google'a zrobione.
dopy
Nowy
Nowy
Kontakt:

Dziękuje za opinie opraz porady. Poprawiłem te teksty, skoro tak przeszkadzały :) Mam nadzieje że już teraz jest dobrze i czekam na kolejne opinie.
Nefro
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: Nefro »

Jest OK
yhmt
Nowy
Nowy

Post autor: yhmt »

Taak.... Pamiętam, kiedy jakis miesiąc temu oceniałem stronkę 5y.pl... Zwróciłem uwagę na poważne braki w interpunkcji... Wszystkie błędy zostały nietknięte.

Strona sprawia wrażenie profesjonalnej, dopóki nie spojrzeć na tekst. Wycentrowanie skutecznie uniemożliwia jego odczytanie. Nie mówiąc już o rażących błędach interpunkcyjnych, merytorycznych, stylistycznych i innych...
dopy
Nowy
Nowy
Kontakt:

1. Wyłączyłem zbędne wyśrodkowanie na większości stron dzięki czemu łatwiej czyta się ich zawartość - dziękuję za poradę.
2. Faktycznie, znalazłem pare błędów na stronie, które już poprawiłem, jednak polonista to ze mnie żaden, a więc jeśli ktoś z was wypatrzy jakiś błąd (a zapewne jest ich jeszcze sporo) to bardzo proszę o informację na PW lub email :-)
3. Strona ostatnio wzbogadziła się o forum dyskusyjne, oraz dzisiaj o system wymiany reklamy tekstowej.

Pozdrawiam i czekam na kolejne opinie.
Bartosz Olszewski
Działa
Działa

Post autor: Bartosz Olszewski »

Strona wykonana przejrzyście i estetycznie, jedynie mógłbyś rogi pozawijać tak jak zrobiłeś to w pierwszej tabeli. A tak to jest OK.
Ocena: 9+/10
ODPOWIEDZ