Pilne! Szukam wykonawcy projektu strony www !
Pilne! Szukam wykonawcy projektu strony www !
Poszukuje grafika który wykona kompletną stronę www o ciekawym designie.
Prosze o podanie orientacyjnej ceny za projekt.
Re: Pilne! Szukam wykonawcy projektu strony www !
Szukasz grafika czy grafika i programisty? Jakoś nie umiem jednoznacznie wywnioskować z Twojego postu 
pozdrawiam
pozdrawiam
Witam
Proszę o więcej szczegółów na mój adres email [email protected] Zapewniam pełne wykonanie od projektu aż po programowanie.
Pozdrawiam:
Adam Żyłka
Pozdrawiam:
Adam Żyłka
Ciekawym designie ale chyba musi byc jakis kierunek tego designu Moj email to [email protected] Napisz a pomyslimy o kompletnej stronieKolago pisze:Poszukuje grafika który wykona kompletną stronę www o ciekawym designie.
Ogólnie to mogę Ci zrobić to bardzo tanio, ładnie i szybko ale musisz konkretnie podać o co chodzi.. Napisz [email protected] lub gg: 4306752
Każdy tak mówi. A prawda jest taka, że TANIO nie współgra z ŁADNIE I SZYBKOnowus1 pisze:Ogólnie to mogę Ci zrobić to bardzo tanio, ładnie i szybko ale musisz konkretnie podać o co chodzi.. Napisz [email protected] lub gg: 4306752
Nie, żeby to było do Ciebie tylko tak ogólnie mówię
Ja proszę o więcej info na PW
pzdr.
polemizowalbym
zalezy kto jakich cudow oczekuje
zalezy kto jakich cudow oczekuje
oke nie ma sprawy 
Niekoniecznie... piszesz tak bo potencjalnie mógłbym zabrać Ci klientamasterix pisze:Każdy tak mówi. A prawda jest taka, że TANIO nie współgra z ŁADNIE I SZYBKO
Jeśli u Ciebie na ładną stronę trzeba długo czekać i w dodatku słono trzeba za taką zapłacić, to nie znaczy że ze mną też tak musi być.
Pozdrawiam
zamiast sie sprzeczac to poprostu pokazcie portfolio a klient jesli jest zainteresowany to napewno zwroci uwage na to co go interesuje i tyle....proste
pozdrawiam
pozdrawiam
Nie napisałem, że zrobię to lepiej od kolegi nowus1Yay Gree pisze:zamiast sie sprzeczac to poprostu pokazcie portfolio a klient jesli jest zainteresowany to napewno zwroci uwage na to co go interesuje i tyle....proste
pozdrawiam
Tego też nie napisałem.Jeśli u Ciebie na ładną stronę trzeba długo czekać i w dodatku słono trzeba za taką zapłacić, to nie znaczy że ze mną też tak musi być. Smile
Co do ceny i czasu to wiadomo, że jeśl iwiesz, że jesteś wstanie wykonać projekt w czasie powiedzmy x dni to jeśli klient nalega, żeby było w x/2 dni to podnosisz cenę - masz mniej czasu
pzdr.