Nazwa strony

Luźne dyskusje "bardzo sztywnych webmasterów", prowadzone na rózne tematy, mogą być dalece odbiegłe od webmasterstwa. Możemy w końcu udowodnić, że webmaster to także zwykły człowiek i pogadać też potrafi :)
Piotr L.
Nowy
Nowy
Kontakt:

Nazwa strony

Post autor: Piotr L. »

Witam :)

mam pomysł na stronę dotyczącą sms (gotowe teksty itd) ale mam problem i to duzy -jak ją nazwac? wszystkie domeny sa pozajmowane - brak mi oryginalnego pomysłu - może jestescie w stanie mi pomóc?

Moze to byc takze nazwa jakiegos "stworka' lub ludzika - ktory bedzie maskotką strony internetowej (nie wiem czy jasno się wyraziłem, ale chodzi mi cos takiego jak jest teraz np. crazy frog )

Czekam na odpowiedzi :)
iniside
Działa
Działa
Kontakt:

Re: Nazwa strony

Post autor: iniside »

Nie robic strony na ten temat. Widać jest ich za dużo a ty pewnie nic oryginalnego nie wymyślełś.. :P
yhmt
Nowy
Nowy

Post autor: yhmt »

iniside ma rację - nie ma sensu robic strony, jeżeli nie jest na tyle dobra, by klienci zapamiętywali jej IP, by się nań dostać :wink:
Piotr L.
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: Piotr L. »

iniside pisze:Nie robic strony na ten temat. Widać jest ich za dużo a ty pewnie nic oryginalnego nie wymyślełś.. :P
To nie jest odpowiedz na moje pytanie :P

Odnosnie strony - to mam pomysł... wejdz sobie na google wpisz "sms" wyskoczy Ci multum stron z platnym dostepem do gotowych smsów itd. mam kilka(nascie) pomysłow z konkursami włacznie.. a przede wszystkim bedzie tresc a nie multum reklam logo i dzwonków do sciagniecia jako partner wapacz :] lub wapster.

czekam na odpowiedzi na pytanie
mf
Nowy
Nowy

Post autor: mf »

iniside
Działa
Działa
Kontakt:

Post autor: iniside »

Ja ci tylko dalem dobrą rade ;)
Grzegorz Komsta
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Komsta »

Serwisów poświęconym komórkom i sms-om w sieci jest mnóstwo, jednak zawsze mozna próbować, jesli ktoś ma wystarczający zapał.

A propos kobiety, która wypisała te wolne domeny, to musiało się jej naprawdę nudzić ;)
ODPOWIEDZ