www.smaczny.pl
www.smaczny.pl
Witam.
Poddaję ocenie stronę www.smaczny.pl.
Konkretnie chodzi mi bardziej o funkcjonalność serwisu, zwiększenie liczby odsłon na użytkownika - ocena "nawigacji" po serwisie. Może macie jakieś uwagi.
Z góry dzięki.
Poddaję ocenie stronę www.smaczny.pl.
Konkretnie chodzi mi bardziej o funkcjonalność serwisu, zwiększenie liczby odsłon na użytkownika - ocena "nawigacji" po serwisie. Może macie jakieś uwagi.
Z góry dzięki.
Re: www.smaczny.pl
Ładnie.
Doczepie się tylko do dużych czcionek w nawigacji raszta mi się podoba
Doczepie się tylko do dużych czcionek w nawigacji raszta mi się podoba
nie moj styl........obleci 
Smaczna stronka. Podoba mi się. Zawsze chciałam zrobić stronkę różową ale nie było odpowiedniego tematu, w tym wypadku bardzo pasuje.
Witam!
Strona przejrzysta i logiczna. Potrzebne informacje łatwo można odszukać.
Pozdrawiam
Strona przejrzysta i logiczna. Potrzebne informacje łatwo można odszukać.
Pozdrawiam
Po pierwsze - nic się nie chce otworzyć( może to wina Linuxa, a może i nie).
Po drugie - po co ja mam Ci płacić, skoro prawie wszystkie przepisy mogę znależć za free.
Po trzecie - rózowy ni cholery nie pasuje do strony kulinarnej (chyba że jest to kuchnia buduarowa).
Po czwarte - jeżeli już przepis jest dostępny, to oprócz składników, chciałbym wiedzieć jak to się robi (ciast akurat nie piekę, ale coś innego chętnie bym uskutecznił).
Po piąte -
Po szóste -
Za całość 0,1/10.
P.S.
Moja strona się sypnęła, ale przynajmniej wszystkie przepisy (bez chwalenia - 1030) są w całości, co daję pod rozwagę.
Po drugie - po co ja mam Ci płacić, skoro prawie wszystkie przepisy mogę znależć za free.
Po trzecie - rózowy ni cholery nie pasuje do strony kulinarnej (chyba że jest to kuchnia buduarowa).
Po czwarte - jeżeli już przepis jest dostępny, to oprócz składników, chciałbym wiedzieć jak to się robi (ciast akurat nie piekę, ale coś innego chętnie bym uskutecznił).
Po piąte -
nadal wykorzystujemy piffko do celów kulinarnych, chociażby ten przepis.Piwo jest obecnie jednym z najpopularniejszych napojów alkoholowych. Znane od tysięcy lat, kiedyś chętnie wykorzystywane do celów kulinarnych, dziś pełni role napoju orzeźwiającego.
Po szóste -
co to, przepraszam, jest???? Bo mnie się tylko otworzyło takie cośCo o jajkach wiedzieć warto?
Jednym zdaniem - bądź jaki cms, do którego podpięto równie bądź jakie forum, zero treści, równie wielkie zero jakości, a co do stwierdzenia, żeW tym artykule znajdziesz wszystko o gotowaniu jajek i przygotowywaniu z nich różnorakich potraw.
to ja pierwej zostanę świętym tureckim, niż dam się przekonać temu sloganikowi.Na stronie tej zamieszczone są moje sprawdzone przepisy kulinarne.
Za całość 0,1/10.
P.S.
Moja strona się sypnęła, ale przynajmniej wszystkie przepisy (bez chwalenia - 1030) są w całości, co daję pod rozwagę.
eee tam różowy dobrze pasuje tutaj, jeśli chodzi o stronę z przepisami to owiele lepiej się kojazy niż no np. zielony
Duża czcionka na góże mi się podoba, tylko tło do niej jest nie ciekawe pewnie dlatego tak łyso wygląda.
A co do nawigacji to wszystko fajnie oprucz tego że linki w kolumnach się strasznie zlewają ze sobą i trudno wychwycić pojedynczy temat np. z forum, chociaż akurta teraz mało mnie interesują przepisy - jestem po sytym obiedzie, i może to jest przyczyna
Duża czcionka na góże mi się podoba, tylko tło do niej jest nie ciekawe pewnie dlatego tak łyso wygląda.
A co do nawigacji to wszystko fajnie oprucz tego że linki w kolumnach się strasznie zlewają ze sobą i trudno wychwycić pojedynczy temat np. z forum, chociaż akurta teraz mało mnie interesują przepisy - jestem po sytym obiedzie, i może to jest przyczyna
-
Paweł Mączka
- Nowy

- Kontakt:
Ładne, ale nie idealne. Według mnie w topie powinny być żywsze kolory, lista przepisów (ta w środku) powinna zaczynać się od samej góry. Wyszukiwarkę przeniósłbym na prawą stronę a przewijanie stron na doł.
Denerwują mnie też te puste alty przy obrazkach... tylko dla zgodności. Niepotrzebne są znaczki od w3, że strona jest zgodna i te linki... powinny być bardziej wyeksponowane albo usunięte bo takie coś gościa nie ucieszy a część wkurzy.
7/10
Denerwują mnie też te puste alty przy obrazkach... tylko dla zgodności. Niepotrzebne są znaczki od w3, że strona jest zgodna i te linki... powinny być bardziej wyeksponowane albo usunięte bo takie coś gościa nie ucieszy a część wkurzy.
7/10
Witam!
baardzo smaczna strona
Ale probujęsie skontaktować z adminem i nie mogę znaleźć zakladki kontakt
Mchrapka prosze o mail kontaktowy na priva.
Pozdrawiam
baardzo smaczna strona
Ale probujęsie skontaktować z adminem i nie mogę znaleźć zakladki kontakt
Mchrapka prosze o mail kontaktowy na priva.
Pozdrawiam
Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl-PL; rv:1.7.
Gecko/20050610 Firefox/1.0.4 (Debian package 1.0.4-3): top się nieco rozłazi
Poza tym nie widzę większych błędów. Strona zrobiona dobrze, aczkolwiek nie podoba mi się. Kwestia gustu.
Poza tym nie widzę większych błędów. Strona zrobiona dobrze, aczkolwiek nie podoba mi się. Kwestia gustu.