www.smaczny.pl

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
mchrapka

www.smaczny.pl

Post autor: mchrapka »

Witam.

Poddaję ocenie stronę www.smaczny.pl.

Konkretnie chodzi mi bardziej o funkcjonalność serwisu, zwiększenie liczby odsłon na użytkownika - ocena "nawigacji" po serwisie. Może macie jakieś uwagi.

Z góry dzięki.
Siwy_PO
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Re: www.smaczny.pl

Post autor: Siwy_PO »

Ładnie.
Doczepie się tylko do dużych czcionek w nawigacji raszta mi się podoba
Yay Gree
Działa
Działa
Kontakt:

Post autor: Yay Gree »

nie moj styl........obleci ;)
katarycka
Nowy
Nowy

Post autor: katarycka »

Smaczna stronka. Podoba mi się. Zawsze chciałam zrobić stronkę różową ale nie było odpowiedniego tematu, w tym wypadku bardzo pasuje.
SławekJ
Kontakt:

Post autor: SławekJ »

Witam!

Strona przejrzysta i logiczna. Potrzebne informacje łatwo można odszukać.

Pozdrawiam
Halszczak
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Post autor: Halszczak »

Po pierwsze - nic się nie chce otworzyć( może to wina Linuxa, a może i nie).
Po drugie - po co ja mam Ci płacić, skoro prawie wszystkie przepisy mogę znależć za free.
Po trzecie - rózowy ni cholery nie pasuje do strony kulinarnej (chyba że jest to kuchnia buduarowa).
Po czwarte - jeżeli już przepis jest dostępny, to oprócz składników, chciałbym wiedzieć jak to się robi (ciast akurat nie piekę, ale coś innego chętnie bym uskutecznił).
Po piąte -
Piwo jest obecnie jednym z najpopularniejszych napojów alkoholowych. Znane od tysięcy lat, kiedyś chętnie wykorzystywane do celów kulinarnych, dziś pełni role napoju orzeźwiającego.
nadal wykorzystujemy piffko do celów kulinarnych, chociażby ten przepis.
Po szóste -
Co o jajkach wiedzieć warto?
co to, przepraszam, jest???? Bo mnie się tylko otworzyło takie coś
W tym artykule znajdziesz wszystko o gotowaniu jajek i przygotowywaniu z nich różnorakich potraw.
Jednym zdaniem - bądź jaki cms, do którego podpięto równie bądź jakie forum, zero treści, równie wielkie zero jakości, a co do stwierdzenia, że
Na stronie tej zamieszczone są moje sprawdzone przepisy kulinarne.
to ja pierwej zostanę świętym tureckim, niż dam się przekonać temu sloganikowi.
Za całość 0,1/10.
P.S.
Moja strona się sypnęła, ale przynajmniej wszystkie przepisy (bez chwalenia - 1030) są w całości, co daję pod rozwagę.
mirwar

Post autor: mirwar »

eee tam różowy dobrze pasuje tutaj, jeśli chodzi o stronę z przepisami to owiele lepiej się kojazy niż no np. zielony :-D

Duża czcionka na góże mi się podoba, tylko tło do niej jest nie ciekawe pewnie dlatego tak łyso wygląda.

A co do nawigacji to wszystko fajnie oprucz tego że linki w kolumnach się strasznie zlewają ze sobą i trudno wychwycić pojedynczy temat np. z forum, chociaż akurta teraz mało mnie interesują przepisy - jestem po sytym obiedzie, i może to jest przyczyna :wink:
Paweł Mączka
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: Paweł Mączka »

Ładne, ale nie idealne. Według mnie w topie powinny być żywsze kolory, lista przepisów (ta w środku) powinna zaczynać się od samej góry. Wyszukiwarkę przeniósłbym na prawą stronę a przewijanie stron na doł.
Denerwują mnie też te puste alty przy obrazkach... tylko dla zgodności. Niepotrzebne są znaczki od w3, że strona jest zgodna i te linki... powinny być bardziej wyeksponowane albo usunięte bo takie coś gościa nie ucieszy a część wkurzy.
7/10
nyga

Post autor: nyga »

Witam!
baardzo smaczna strona :)

Ale probujęsie skontaktować z adminem i nie mogę znaleźć zakladki kontakt :?

Mchrapka prosze o mail kontaktowy na priva.

Pozdrawiam
yhmt
Nowy
Nowy

Post autor: yhmt »

Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl-PL; rv:1.7.8) Gecko/20050610 Firefox/1.0.4 (Debian package 1.0.4-3): top się nieco rozłazi

Poza tym nie widzę większych błędów. Strona zrobiona dobrze, aczkolwiek nie podoba mi się. Kwestia gustu.
ODPOWIEDZ