Moja propozycją jest ściągnięcie sklepu e-commerce z jakiegoś miejsca za darmo i jego używać
1. Która branża się opłaca? - Ta w której Ty, bądź Twoi współpracownicy jesteście najlepsi i będziecie mieli najwięcej produktów do sprzedania i która będzie się rozwijać.
2. Po co Ci sklep w którym nie masz produktów, które nie będą się sprzedawać? Wiadome i logiczne jest to, że to jest najważniejsze aby mieć produkt, który będzie się sprzedawał jak świeże bułeczki.
3. Klienci skarżą się przedewszystkich na interfejs sklepów on-line, chodzi głównie oto aby wszystko było napisane jasno i zrozumiale, nie było "pułapek" ani innych tego typu rzeczy. Zachwalają głównie odwrotności tego co napisałem czyli estetykę i oczywistą treść oraz szybkość transakcji. Bardzo podoba im się duża możliwość płatnicza: VISA, MASTER CARD, INTELIGO, mBANK. Chodzi mi o sposoby płatnicze za Twoje produkty.
4. Sprzedaż w sklepach internetowych zależy od produktów jakie się sprzedaje, jakiej są one jakości oraz on branży w której specjalizuje się sklep.