webd.pl - mozna zaufac???
webd.pl - mozna zaufac???
a wiec tak - oferte cenowo maja swietna.duza ilosc miejsca i niezly transfer za swietna cene.ale wlasnie - czy cena nie jest zbyt niska???
chodzi mi o firme gdzie bede mogl regulowac wplaty miesiecznie,bede mial dobry dostep do regulowania ustawien takich jak register_globals lub safe_mode z poziomu katalogu (a nie bede mial ich narzucanych odgornie przez hostingodawce) oraz bede mial zapewniony dobry kontakt z pomoca techniczna jakby co.
webd.pl plasuje sie niezle - zapewnia uzytkownikowi naprawde dobre mozliwosci - ktorych nie zapewniaja inne firmy swiadczace hosting,mozna placic miesiecznie i sa tani.
ale uslyszalem tez od paru osob (wiarygodnosc niejasna) ze webd.pl swiadczy uslugi o slabej jakosci.nie wiem poniewaz musialbym uslyszec opinie kogos kto ich zna nieco lepiej.
czy mozecie powiedziec co o nich???mozna ich wybrac czy nie??a jesli nie ich kto jest godny polecenia w tej niszy cenowej - zastrzegam jednak ze chodzi mi o wieksze konto - minimum 500 mb z mozliwoscia rozszerzenia na wieksze.
hosting np 200,300 mb dla mnie odpada od razu
chodzi mi o firme gdzie bede mogl regulowac wplaty miesiecznie,bede mial dobry dostep do regulowania ustawien takich jak register_globals lub safe_mode z poziomu katalogu (a nie bede mial ich narzucanych odgornie przez hostingodawce) oraz bede mial zapewniony dobry kontakt z pomoca techniczna jakby co.
webd.pl plasuje sie niezle - zapewnia uzytkownikowi naprawde dobre mozliwosci - ktorych nie zapewniaja inne firmy swiadczace hosting,mozna placic miesiecznie i sa tani.
ale uslyszalem tez od paru osob (wiarygodnosc niejasna) ze webd.pl swiadczy uslugi o slabej jakosci.nie wiem poniewaz musialbym uslyszec opinie kogos kto ich zna nieco lepiej.
czy mozecie powiedziec co o nich???mozna ich wybrac czy nie??a jesli nie ich kto jest godny polecenia w tej niszy cenowej - zastrzegam jednak ze chodzi mi o wieksze konto - minimum 500 mb z mozliwoscia rozszerzenia na wieksze.
hosting np 200,300 mb dla mnie odpada od razu
Re: webd.pl - mozna zaufac???
z tym ze sa tani to tak nie do konca...
500MB kosztuje w webd kolo 300pln/rok
a w takim np. superhost.pl 100pln/rok
jesli zas chodzi o jakosc uslug, to nie jest zla (przynajmniej ja sie jakos nie nacialem). jedyno co mam do zarzucenia to ze demonami szybkosci serwerow webd nazwac nie mozna ...
500MB kosztuje w webd kolo 300pln/rok
a w takim np. superhost.pl 100pln/rok
jesli zas chodzi o jakosc uslug, to nie jest zla (przynajmniej ja sie jakos nie nacialem). jedyno co mam do zarzucenia to ze demonami szybkosci serwerow webd nazwac nie mozna ...
ale u nich mozna regulowac oplaty miesiecznie a w innych firmach w wiekszosci rocznie.to dobra rzecz.to prawda ze klient moze wlaczyc sobie safe_mode???
Watpie, zeby jakikolwiek profesjonalny i myslacy uslugodawca udostepnil taka mozliwosc. Nie mowiac juz o tym, ze nie wiem, jak chcesz sterowac lokalnie globalnymi ustawieniami php!?martin2x pisze:bede mial dobry dostep do regulowania ustawien takich jak register_globals lub safe_mode z poziomu katalogu (a nie bede mial ich narzucanych odgornie przez hostingodawce)
Najprosciej sobie wykupic serwer wirtualny lub dedykowany i mozesz robic, co tylko chcesz
a ja ci radzę założenie konta na http://www.hostings.pl Jest to naprawdę dobry serwer. Mam u nich konto od września poprzedniego roku i przerwy w działaniu są naprawde krótkie i rzadkie. Szybkość jest nawet dobra. Ceny są ok i można płacić co miesiąc. Pomoc masz bardzo dobrą. Odpowiadają naprawdę BARDZO szybko. Kiedyś miałem problem z pewnym skryptem i mi pomogli :p
NAPRAWDĘ POLECAM!!!
PS. Nie jestem wcale wysłany od nich :p
NAPRAWDĘ POLECAM!!!
PS. Nie jestem wcale wysłany od nich :p
-
Dawid Kulbaka
- Administrator
- Kontakt:
odnośnie webd: http://hacking.pl/news.php?id=4961 
Serwery juz dzialaja. No, fajny regulamin maja 
ja powiem, że w Net.Art wcale mi nie wychodzi tak drogo a jest (odpukać) jak na razie bezawaryjnie i na funkcjonalnoc też nie mam prawa narzekać. wprawdzie 300 zeta, ale za 5GB i raz na rok, więc cena do przełknięcia
zresztš każdy wybiera co mu pasuje, najlepiej jak się samemu oblooka, link do parametrów i cen w netart: http://nazwa.pl/hosting.php?s=sz&idts=50
zresztš każdy wybiera co mu pasuje, najlepiej jak się samemu oblooka, link do parametrów i cen w netart: http://nazwa.pl/hosting.php?s=sz&idts=50