Hosting na vel.pl
Hosting na vel.pl
Witam, bardzo interesuje mnie dlaczego sa takie rozbierznosci cenowe w uslugach firm hostingowych, jak wiadomo vel.pl oferuje za ok.100 pln 2 gb miejsce na serwis, ale wiele innych firm zaoferuje w tej cenie jedynie 100 lub 150 mb i to rowniez z duzo nizszym transferem. ( w vel.pl wynosi on nawet 44 gb/mc). Czy warto umieszczac swoja witryne wlasnie u Nich? Czy nie jest to jakies swiadome wchodzenie w niepewny uklad? Prosze o rade gdyz mnie bardzo niepokoi tak duza rozbieznosc cenowa i naprawde nie wiem, ktory serwis hostingowy wybrac? Jezeli posiadacie jakies opinie badz szersze informacje o vel.pl bardzo bym o nie prosil. Dziekuje i pozdrawiam.
-
Dawid Kulbaka
- Administrator
- Kontakt:
Re: Hosting na vel.pl
tak jest napisana oferta, ze polowa na nią się nabiera, nie jestes pierwszy, który zle ją odpczytał. 
to jest na miesiąc~3.5GB transferu. Przy takim transferku raczej nie wykorzystasz pojemnosci 2 GB na FTP (jest to fizycznie nie mozliwe), ale nie sugeruj się mną, bo mam własne, subiektywne zdanie na temat ich usług, a i nie jest wyznaczone to tym, ze jestem związany z Lap.pl44GB transferu do wykorzystania