www.firefox.giz.pl
firexof.giz.pl
Mi się podoba.
Brak mi jakiegoś koloru w głównym layu, dopełniałby monotonię czerń - czerwień. Myślę że wystarczyłyby nieduże elementy, takie odczucie. Tło goggle ads'a u mnie jest całe czerwone. To bym zmienił gdybym decydował.
W dziale 'nawigacja po stronach' jest jakaś biała objemka logo foxa przy tematach.
Brak mi jakiegoś koloru w głównym layu, dopełniałby monotonię czerń - czerwień. Myślę że wystarczyłyby nieduże elementy, takie odczucie. Tło goggle ads'a u mnie jest całe czerwone. To bym zmienił gdybym decydował.
W dziale 'nawigacja po stronach' jest jakaś biała objemka logo foxa przy tematach.
Re: www.firefox.giz.pl
ogolnie dobra.. jedynie kod do poprawy w niektorych miejscach..
tło reklam powinno byc pomarańczowe, tak jak linki pozostałe
który kod jest do zmiany?
który kod jest do zmiany?
moze zgodnie ze standardami? ale rob jak chcesz..
wedlug mnie strone o firefoxie wypadalo by napisac zgodnie ze standardami sieciowymi..
wedlug mnie strone o firefoxie wypadalo by napisac zgodnie ze standardami sieciowymi..
całośc oparta jest o system portalowy Mambo takze to oni pisali 
ale postaram sie zmienic
ale postaram sie zmienic
-
Mikołaj Barczentewicz
- Nowy

- Kontakt:
W zasadzie to nie ma co oceniać, bo to jest po prostu ogólnodostępny theme do Mambo. Jedyne, co tam jest twojego to logo (raczej kiepskie).
Jedyna dobra rzecz z tego to CMS, wygląd nie twój (notabene i tak mi sie nie podoba). To wszystko...