Search Engine Builder

Dyskusje o aplikacjach przydatnych developerom na drodze tworzenia stron WWW.
Dominika

Search Engine Builder

Post autor: Dominika »

Mam pytanie gdzie można pobrać instrukcję obsługi programu Search Engine Builder. Myślę że wart jest tych (chyba) 49$ za licencję. Ale znim kupię to chciałbym go pdobrze przetestować i stąd moja prośba o instrukcję (oczywiście polską) jak go zainstalować, uruchomić, indexsoawać itd.

Może ktoś z was wie. Mam już na swojej stronie wyszukiwarkę ale nie jestem z niej do końca zadowolona dlatego chciałybm sprawdzić Search Engine Builder.

p.s.
chyba że znacie inny program lub skrypt do wykonania porządnej wyszukiwaki zasobów strony proszę napiszcie. Dzięki :wink:
Dawid Kulbaka
Administrator
Kontakt:

Re: Search Engine Builder

Post autor: Dawid Kulbaka »

Witaj,

Ale przeciez program mozna przetestowac w wersji trial, np.:
http://www.pcworld.pl/ftp/pc/programy/5 ... .2.27.html

co do instrukcji - bardzo wątpię,że znajdziesz polską wersję językową, to nie jest az tak popularny program w Polsce...
Dominika

Re: Search Engine Builder

Post autor: Dominika »

Zgadza się może nie jest popularny ale wydaje się być niezły. Może znasz jakiś inny program lub skryp który zrobiłby na stronę porządną wyszukiwarkę.
A co do wersji trial to właśnie ją zainstalowałam próbowałam coś zrobić ale efekty były mizerne (czyt żadne) stąd moja prośba o instrukcję albo jakąkolwiek podpowieź co i jak zrobić (poustawiać) aby poprawnie zaindeksować stronę.
ODPOWIEDZ