Witam,
Chcialbym zaprosic forumowiczow do testowania systemu wymiany linko Linkor. System jest podobny do programow wymiany bannerow graficznych, jednak my wymieniamy sie linkami tekstowymi. Wszystko jest wpelni automatyczne. Wystarczy zamiescic maly kod php i kazdej podstronie swojego serwisu, aby wyswietlac 5 linkow innych uzytkownikow ystemu.
Mamy juz ponad 100 stron w systemie i widac SUPER efekty linkow w Google.
http://www.webcenter.pl/tools/linkor/
http://www.linkor.prv.pl
System wymiany linkow - Linkor
-
krzysiek.ka
- Nowy

Re: System wymiany linkow - Linkor
dziękujemy za zaproszenie, ostatnio głośno o nim - słyszałem tu i tu
-
Piotr Bandyk
- Nowy

- Kontakt:
Macie bardzo ładne teksty na stronie, że szybko się wybijecie itd. lecz to nie prawda. Sprawdzałem wasz system i guzik prawda. Dobry to pewnie i on jest dla ludzi, którzy mają bardzo dużą ilość punktów, ale dla nowych stron wręcz przeciwnie.
Zauwazyłem także, że niektóre strony są faworyzowane oraz wbrew pozorom spadek pozycji pod słowem programy. teraz musze nadrabiać, spadłem o 5-8 pozycji w dół.
Ja odradzam, takie jest moje zdanie.
Zauwazyłem także, że niektóre strony są faworyzowane oraz wbrew pozorom spadek pozycji pod słowem programy. teraz musze nadrabiać, spadłem o 5-8 pozycji w dół.
Ja odradzam, takie jest moje zdanie.
-
krzysiek.ka
- Nowy

ja dlatego też się nie zapisuje
-
Grzegorz Krzystek
- Kontakt:
No cóż, ostatnio roboty trafiając na strony biorące udział w łańcuszkach (tzw system wymiany linków) klasyfikuję je jako "działające na rzecz spamu". Często strony te nie mogą później osiągnąć wysokich pozycji w rankingu -- warto się więc dobrze zastanowić nim zdecydujemy się na taki "sposób promocji" 
Grzegorz
Grzegorz
-
Piotr Bandyk
- Nowy

- Kontakt:
Nie zgodze się z tym na całej lini. Ja korzystam z systemu linkuj.pl i jestem bardzo zadowolony. W ciągu tygodnia osiągnełem wysokie pozycje.Grzegorz Krzystek pisze:No cóż, ostatnio roboty trafiając na strony biorące udział w łańcuszkach (tzw system wymiany linków) klasyfikuję je jako "działające na rzecz spamu". Często strony te nie mogą później osiągnąć wysokich pozycji w rankingu -- warto się więc dobrze zastanowić nim zdecydujemy się na taki "sposób promocji"
Grzegorz
Faktem jest jednak, że jeżeli ktoś odrazu zapisze się do takiego cuda, a nie będzie sam zbierał linków to może trafić pod filtra w google.
A co do linkora to jest nie udane narzedzie, sypiące się, zawierające dużo błędów. Takie jest moje zdanie przynajmniej.