[sprzedam] serwis na ktorym mozna zarabiac dozo $$

Tutaj można zamieszczać swoje oferty wraz z cenami i linkami. Zapraszamy do wymiany handlowej wszystkich zainteresowanych.
ODPOWIEDZ
workman

[sprzedam] serwis na ktorym mozna zarabiac dozo $$

Post autor: workman »

Witam
Mam do ciebie pewna propozycje. Zależy mi żeby szybko sprzedać ten serwis GSM ponieważ potrzebuje szybko gotówki. Serwis www.esmsuj.info sprzedam ci w zamian daje ci hosting 250mb/5GB minimum za 6 miesięcy koszt 40zł, do rzucam także wystawienie banerów serwisu na mojej nowej stronie minimum 50tys. wyświetleń a także domeny : esmesa.info, gsmy.info, hostinger.info, smsfan.info, smsfany.info, mp3darmowe.info, mptrujka.info.
Serwis jest na hosting www.boo.pl jest opłacony przez około 300dni
Domena jest kupiona na www.az.pl i jest aktualna do 08.12.2005
Na koncie na wapacz.pl znajduje się już kasa i jest jeszcze dodatkowo konto z którego pobieram prowizje w wysokości 2%
Serwis jest pozycjonowany za niedługi czas powinny być już pierwsze efekty. Pozycjonowanie zostało kupione na allegro, efekty powinny być lada dzien.
Serwis ma miedzy innymi wystawione linki na kilku serwisach lpz2.info, komorki.org itp. SA to konta sponsorowane i ten link będzie przez pewien czas na tych stronach to tez mówi o dobrych statystykach. Za nie długo rusza nowy serwis webmasterski tam tez będzie wystawiany link przez pewien okres a także mogę rozesłać Emaile do 2,5tys użytkowników o tej stronie. Pozdrawiam i proszę o odpowiedz.
ODPOWIEDZ