Pierwsze zdanie zabrzmi dość prozaicznie: tworzę stronę internetową

Chciałabym, aby znalazł się na niej np. kurs HTML dla początkujących i parę tekstów piosenek (tylko w celach edukacyjnych, rzecz jasna

). Wniosek z tego taki, że niekoniecznie musi to być strona, którą mają odwiedzać wyłącznie moi znajomi. W związku z tym postanowiłam zapłacić, aby owa witryna była dostępna dla wszystkich chętnych, bez godzinnego limitu transferu itp. Poza tym, chcę się nieustannie rozwijać, udoskonalać swoją wiedzę na temat tworzenia stron WWW oraz, co za tym idzie, same witryny, więc przydałoby mi się więcej miejsca na dysku.
No, właśnie i tu jest problem, bo nie bardzo wiem, co wybrać (patrz: tytuł wątku). Bo z jednej strony: jest kwestia grubości portfela (nie wiem, czy w ciągu roku uda mi się zebrać choć połowę sumy np. z Programu Partnerskiego) - nie pracuję, HTML póki co, traktuję jako hobby (choć, co tu kryć, również i na tym chciałabym zacząć zarabiać

ale jak na dzień dzisiejszy moje umiejętności są zbyt słabe, żeby zająć się tym w profesjonalny sposób), więc, jak mniemam, nie ma potrzeby marnotrawić takiej kupy pieniędzy, kupując miejsce na wirtualnym serwerze. Z drugiej strony: co może dać konto WWW + domena (tutaj mam chrapkę na .net)? Mam na myśli taką kwestię: czy parametry nie będą tutaj dla mnie za małe, ponieważ patrząc na to pod kątem dalszego rozwoju strony, nie jestem w stanie stwierdzić ile plików z rozszerzeniem .html, .jpg, .css, czy innych będzie się znajdować.
Kwestia kolejna, jeśli wybiorę konto WWW + domenę, to czy będzie to miało jakieś znaczenie, jeśli obie usługi wykupię razem (np. konto+domena na portalu Interia.pl) czy oddzielnie (konto na innym portalu, domena na innym)?
Uff... Trochę się rozpisałam

Dzięki z góry za wszelkie uwagi na ten temat