Ile czasu spędzacie w internecie?
-
Monika Trawińska
- Nowy

Ile czasu spędzacie w internecie?
Tak jak w temacie, chciałam Was zapytać ile czasu przebywacie dziennie w sidłać sieci 
-
lqx
Re: Ile czasu spędzacie w internecie?
Jak są wakacje to rozsądniejszym pytaniem by było ile czasu nie spędzasz w internecie?
Ale tak na serio to jeżeli o mnie chodzi to 8h
-
Kamil Kierzkowski
- Zaczyna działać

ja w tych sidłach jestem bardzo głębokoMonika Trawińska pisze:Tak jak w temacie, chciałam Was zapytać ile czasu przebywacie dziennie w sidłać sieci
od 12 (to tej teraz śpie
) do 0-2 rano
Ale jak nie ma co robić, albo trzeba zrobić coś innego to troszkę mniej... ale ja mam cały czas otwarte koło siebie wielkie okno

od 6-7 godzin do 10 i więcej 
-
Monika Trawińska
- Nowy

Wankster to zupełnie tak jak ja, tylko, że ja siedzę dłużej, do 3-4 i wcześniej wstaję ok. 9-10 
-
Wojciech Jurewicz
- Przelotem

- Kontakt:
hoho... ja mam modem i jak pracuje to nie siedze w internecie, a jak nie pracuje to siedze, a potem jak znów pracuje to zarabiam na to co przeinternetowałem...
Takie błędne kółko... ale na więcej niż 2-3h dziennie nie wydole... 
-
Tomasz Sieniek
- Nowy

- Kontakt:
Teraz wszyscy precyzują godziny, a kiedy na WebInside.pl była sonda o podobnym temacie, to większość odpowiadała "nie liczę czasu".
Nasze społeczeństwo od zawsze było bardzo zdecydowane i broniło swojego zdania...
A tak od siebie to zazwyczaj jestem online codziennie po kilka godzinek; trzy do czterech, a czasem nawet sześć, jak jest praca
Nasze społeczeństwo od zawsze było bardzo zdecydowane i broniło swojego zdania...
A tak od siebie to zazwyczaj jestem online codziennie po kilka godzinek; trzy do czterech, a czasem nawet sześć, jak jest praca
-
Pain_Psycho
Od 3,podczas roku szkolnego, a w wakacje to ohohohoho
. Ale 14 godzin raczej rzadko przekraczam 
duzo za duzo 
Caly dzien - czasem nawet od 6 rano do 2 w nocy - czyli nawety 20
. Chociaz to nie jest tylko w Internecie, ale ogolnie przy komputerze. Do tego pracuje w domu, wiec czasem caly dzien spedzam w pizamie przed kompem 
-
Jacek Bajor
- Kontakt:
Poza wakacjami siedze 2-3 godziny dziennie, a wakacje... hulaj dusza 6-8 godzin, ale kompa mam i tak cały czas włączonego, bo ciągne zawsze jakieś filmy, albo muzyke.
-
Mayhen
- Nowy

- Kontakt:
Od 8:00 do 01:00-02:00.
Po prostu komputer chodzi cały dzień, czasami i przez całą noc.
Inaczej sprawy się miały jak miałem modem, liczenie co do sekudny aby nie przekroczyć limitu pakietu od tepsy.
Po prostu komputer chodzi cały dzień, czasami i przez całą noc.
Inaczej sprawy się miały jak miałem modem, liczenie co do sekudny aby nie przekroczyć limitu pakietu od tepsy.
-
Dawid Kulbaka
- Administrator
- Kontakt:
to ja z wojtkiem kocjanem chyba biliśmy rekordy torząc webinside. Ile tam sie działo , ile nerwówki, ze to nie działa, że oczy od siedzenia bolą, że ile można. Ale.. opłacało sie od rana...do rana czasami siedzieć. Cieszy to..
Teraz troche stonować, poświęcić czas na naprawę oczu, ale w wakacje to tak od 6 do 8 godzin. Dzień powszedni - 1-2h.
Teraz troche stonować, poświęcić czas na naprawę oczu, ale w wakacje to tak od 6 do 8 godzin. Dzień powszedni - 1-2h.
16-18 godzin na dobę - prawie dzień w dzień... zawsze do conajmniej 6 rano...
Już nie pamiętam kiedy spałem w nocy.
Już nie pamiętam kiedy spałem w nocy.