Wasz ulubiony film?

Luźne dyskusje "bardzo sztywnych webmasterów", prowadzone na rózne tematy, mogą być dalece odbiegłe od webmasterstwa. Możemy w końcu udowodnić, że webmaster to także zwykły człowiek i pogadać też potrafi :)
Dawid Pytel
Nowy
Nowy
Kontakt:

Re: Wasz ulubiony film?

Post autor: Dawid Pytel »

wczoraj (niestety dopiero 1 raz) widzialem film "Vanilla Sky" i musze powiedziec, ze z checia zalicze go do moich ulubionych filmow, byc moze na sam szczyt. Jak dla mnie rewelacja.
Polecam hiszpanski pierwowzor ("otworz oczy"). Po obejrzeniu hiszpanskiej wersji jestes przepelniony roznymi emocjami i nie konczy sie to po kilku godzinach.
Po popelnieniu morderstwa jestes naprawde w szoku a na koniec filmu myslisz : Kurde, ten facet ma naprawde nieszczesliwa milosc i "zycie" :D

Naprawde polecam.

Jeszcze tylko jeden film dzialal na mnie tak mocno jak "Otworz oczy". Bylo to "Zostawic Las Vegas".
Dawid Kulbaka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dawid Kulbaka »

Tez slyszalem wiele takich opinii... Mimo to Vanilla Sky jest swietnym filmem, ale porownac - z mila checia.

Chcialbym ogladnac "otworz oczy", jakby ktos wiedzial, ze to bedzie leciec czasami w TV - niech da znac :wink:

Dla fanatyków: http://www.cameroncroweonline.com/films ... ecrets.htm polecam :wink:
iniside
Działa
Działa
Kontakt:

Post autor: iniside »

Haker - polska komedia (czyt. prawie sie zaplułem ze śmiechu)

"A próbowałeś emacsem przez sendmail" rotfly2 rotfly2 rotfly2 rotfly2 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :wow :wow :wow :wow :wow

Dla nie wtajemniczonych EMACS to edytor tekstowy sendmail to serwer poczty ...
ODPOWIEDZ