[design] www.tel-tar.pl
[design] www.tel-tar.pl
Prosze o ocene strony na ktorej oferujemy aparaty i centrale telefoniczne na sprzedaz a takze ich montaz i serwis. Jestem otwarty na Wasze propozycje i uwagi. Prosze aby kazdy wystawil ocene w skali od 0 do 10. Z gory dzieki.
Re: [design] www.tel-tar.pl
na mój gust, to jest plkagiat.
Tworzac niektore elementy korzystalem z ogolnie dostepnych szablonow oraz kilku zakupionych w pewnej firmie. Ale nie mam ich na wylacznosc, kazdy kto je kupi moze z nich korzystac :/ Dlatego mogles juz gdzies widziec jakis element.. No ale nie wykorzystywalem gotowych czesci, wszystko przerabialem po swojemu. Tylko tej babki nie przerobilemHygin Delimat pisze:na mój gust, to jest plkagiat.
Ostatnio zmieniony wt paź 19, 2004 10:03 pm przez MariuszT, łącznie zmieniany 1 raz.
To powiedziałem i kontunuuję myśl. Widzę wyraźnie, że to nie jest Twoja praca, gdyż elemnty nie tworzą wspólnej całości, a strona jest KICZOWATA!
Jak najbardziej moja praca.. Bardzo duzo sie przy niej napracowalem. Nie wiem tez czemu twierdzisz, ze elementy ze soba nie wspolgraja.Hygin Delimat pisze:To powiedziałem i kontunuuję myśl. Widzę wyraźnie, że to nie jest Twoja praca, gdyż elemnty nie tworzą wspólnej całości...
To pierwsza taka opinia sposrod okolo 100 osob. Czasami ktos napisal, ze jakis drobny element by zmienil przewaznie jednak strona w 100% sie podobala i nie chcieli nic zmienic. Tematyka strony nie pozwala mi na "fantazjowanie" i stosowanie wymyslnych grafk... Ma sie rzucac w oczy, ma byc przyjemna i ma byc prosta w obsludze.Hygin Delimat pisze:a strona jest KICZOWATA!
A tak w ogole to zauwazylem, ze w menu po lewej stronie gdy jest widoczne menu Oferta to troszke jest inny odcien niebieskiego pod NS6 i Opera. Musze to poprawic.. O ile pamietam pod ktoras przegladarka wskaznik myszki nie zmienia sie na lapke gdy najedziemy na jakis element menu w Oferta. Tylko te dwa drobniutkie bledy znalazlem.. Na szczescie kompletnie nie przeszkadzaja w poruszaniu sie po stronie.
"STARTOWA" - po co to? przecież nikt nie będzie ustawiał strony jakieś firmy jako strartowa - no może z wyjątkiem jej szefa 
A noz widelecex pisze:"STARTOWA" - po co to? przecież nikt nie będzie ustawiał strony jakieś firmy jako strartowa - no może z wyjątkiem jej szefa
Proponuje zamienić "STARTOWA" i "ULUBIONE" na "ZŁÓŻ ZAMÓWIENIE" i umieścić formularz za pomocą, którego będzie można złożyć zamówienie.
Ten licznik wizyt jest dziwnie statyczny.
Czy to zwykły wpisany tekst czy też naprawde działa?
kod ze storny:
<td width="188" height="48" style="background-image: url('design/stopka_2.png'); background-repeat: no-repeat">[/size]
<font face="Verdana" size="1" color="#FFFFFF">
Stronę odwiedziło już<br>
<strong>26587</strong> osób</font></td>
<td height="48" style="background-image: url('design/stopka_3.png'); background-repeat: repeat-x; background-position: left top; padding-top:8" align="center" width="200">
<font face="Verdana" size="1">
Czy to zwykły wpisany tekst czy też naprawde działa?
kod ze storny:
<td width="188" height="48" style="background-image: url('design/stopka_2.png'); background-repeat: no-repeat">[/size]
<font face="Verdana" size="1" color="#FFFFFF">
Stronę odwiedziło już<br>
<strong>26587</strong> osób</font></td>
<td height="48" style="background-image: url('design/stopka_3.png'); background-repeat: repeat-x; background-position: left top; padding-top:8" align="center" width="200">
<font face="Verdana" size="1">
Działa działa... Strona jest w php, wiec kod jest wykonywany na stronie serwera, a do usera trafia już tylko wynik... A co do strony, to menu wygląda "ubogo", a witryna wczytuje się bardzo długo...