Wasz wiek

Luźne dyskusje "bardzo sztywnych webmasterów", prowadzone na rózne tematy, mogą być dalece odbiegłe od webmasterstwa. Możemy w końcu udowodnić, że webmaster to także zwykły człowiek i pogadać też potrafi :)
MaKaO
Nowy
Nowy
Kontakt:

Re: Wasz wiek

Post autor: MaKaO »

15 Lat
To wiedza/umiejętności decydują o tym jakim się jest webmasterem, a nie wiek... Wiek ma tylko jedną wadę, poniżej 18 roku życia niestety nie dostaniemy stałej pracy :? Ale przelewem na konto można, bo internet i praca zdalna daje nam tą anonimowość, jeżeli coś pomyliłem to poprawcie...
A co do tych starszych, to nie raz osoby starsze potrzebowały pomocy i im pomagałem, pisałem dla nich skrypty itd, tak więc nie wiek, a wiedza/umiejętności :wink:
Mintro*
Kontakt:

Post autor: Mintro* »

Tak jak mój przedmówca mam 15 lat :P Swoje umiem, ale cały czas się uczę, aby nie siadać na laurach. Od dwóch latek tworze te stronki :) Za kilka lat to naprawde bede "guru" 8)
A ile nasz admin ma lat :?:
ysia
Kontakt:

Post autor: ysia »

Ja na pewno jestem najmłodszy... 11,5 lat
Ale to co umiem nie znaczy z tym ile mam lat.
Na razie robię Karczma.info - stronę o Fantastyce.
Połączenie strony WKC (10.000 odwiedzeń) oraz nowej strony: KARCZMA.INFO
raf2001
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: raf2001 »

Ja mam prawie 16 (4 pażdziernika :P ), ale każdy niezależnie od wieku umie tyle na ile sie wykształcił. Ja mam w swoim dorobku kilka stron (niechce robić sobie reklamy :lol: ). Każdy niezależnie od wieku wie na co go stać. Jedna osoba może być identycznie wykształcona w dziedzie informatyki co osoba o kilka, lub kilkanaście lat starsza.
KaRoL
Działa
Działa

Post autor: KaRoL »

Ja mam 13 lat :wink: i tworzeniem stron internetowych zajmuje się od 4 lat. I pochwalę się, że moja pierwsza strona wcale nie wyglądała jak
Cześć jestem Karol i mam 9 lat.
tylko miała już fajną oprawę graficzną zrobioną w Corelu :D i 20 działów w tym "sąsiedzi" :d
Krzysztof Aszkiełowicz
Zaczyna działać
Zaczyna działać
Kontakt:

Post autor: Krzysztof Aszkiełowicz »

Karolku coś nie wierze. Możesz pokazać? Moja PIERWSZA strona zawierała puste białe tło tytuł "tytuł" i grało :P i tak byłem cfaniak bo znałem HTML 8)
yatzek
Kontakt:

Post autor: yatzek »

Kurza dupka ...???!!!@@@##$$%%^^&&**((+ ale sie uśmiejecie, możecie mi mówić tata albo dziadek bo mam 34 (heheheheh) :lol: :lol: :lol:
KaRoL
Działa
Działa

Post autor: KaRoL »

Krzysztof Aszkiełowicz pisze:Karolku coś nie wierze. Możesz pokazać? Moja PIERWSZA strona zawierała puste białe tło tytuł "tytuł" i grało :P i tak byłem cfaniak bo znałem HTML 8)
Niestety nie mogę, bo usunąłem ją już bardzo dawno. :cry:
Odion
Nowy
Nowy

Post autor: Odion »

lark pisze:Widzisz Usagi... niedokładnie tak...
Kierunek jakim jest informatyka jest bardzo szeroki. Na studiach informatycznych, uczą Cię wszystkiego, jednak osobną kwestią jest to, że w zasadzie tylko z wierzchu 'liżesz' dany temat... A to w jaki sposób to robią to już inna kwestia...
Heh, na tym waszym WISZ to jest troche niepoprawnie. Np. na SO zamiast uczyc konkretow odnosnie systemow operacyjnych to kaze pisac referaty na temat obslugi NC.
Coz za glupota i strata czasu - studenta na poziomie.
ODPOWIEDZ