[propozycja]Szybka odpowiedź
[propozycja]Szybka odpowiedź
Jak w temacie..przydała by się szybka odpowiedź......moim zdaniem jest to nie zbędne teraz....można oszczędzić czasu......
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Re: [propozycja]Szybka odpowiedź
Moze nie zalapalem tego postu, ale jakie wlasciwie jest pytanie?
,,Szybka odpowiedź'' jest to taki cudo, które jak Rożek napisał pozwala zaoszczędzić dużo czasu.viraptor pisze:Moze nie zalapalem tego postu, ale jakie wlasciwie jest pytanie?
Jest to poprostu zwykły <form> z textareą, dzięki któremu można napisać post nie klikając w ,,Odpowiedz''. Naprawdę bardzo wygodne.
No to dalem plame
ide sie schowac.
-
Mikołaj Barczentewicz
- Nowy

- Kontakt:
Ja wcale nie jestem zwolennikiem tego rozwiązania. Mi zawsze przeszkadzało to okienko do szybkiej odpowiedzi.
Poza tym jaki to problem kliknąć w przycisk. To nie jest chat. Nawet jak to trwa trochę dłużej (minimalnie) to masz czas przemyśleć, co chcesz napisać.
Poza tym jaki to problem kliknąć w przycisk. To nie jest chat. Nawet jak to trwa trochę dłużej (minimalnie) to masz czas przemyśleć, co chcesz napisać.
Ależ nikt nie każe Ci z tego korzystać. Masz przecież możliwość odpowiadania standardowo, tak jak jest teraz. Można ewentualnie pokusić się o lekką modyfikację phpbb - np. włączanie takowego pola w profilu. Nie jest to rzecz trudna, a wszyscy będą zadowoleni.Mikołaj Barczentewicz pisze:Ja wcale nie jestem zwolennikiem tego rozwiązania. Mi zawsze przeszkadzało to okienko do szybkiej odpowiedzi.
"Szybka odpowiedź" to dobre rozwiązanie, w szczególności dla posiadaczy słabych łączy - nie trzeba ładować strony od nowa 
Tylko że jak komuś przeszkadza szybka odpowiedź to można to wyłączyć w profilu, standardowo modyfikacja na phpBB.pl zawiera taką opcje
Szybka odpowiedź to świetna rzecz! Na forum www.diablo.g4ce.pl/board mamy coś takiego, że obok przycisku "Odpowiedź" jest przycisk "Szybka odpowiedź" który "wysuwa" pod spodem okienko szybkiej odpowiedzi 
rowniez jestem za, szczegolnie ze w przypadku takiej szybkiej odpowiedzi mozna lepiej przegladac temat (a nie w tym-tam iframe czy co to tam jest)