jako trzeciego brakuje nam grafika, który zajmował by sie layoutami, designem. Propozycje proszę w temacie. proszę pokazać swoich prac.
[praca] szukam grafika ($$$)
[praca] szukam grafika ($$$)
poszukuje grafika do teamu zajmującego się tworzeniem stron. praca oczywyscie platna. kasą dzielimy sie. w skład już wchodzą:
Ja - PHP
Ludomir - flash, troche php i js i reszty po trochu (szef drugiej zmiany
)
jako trzeciego brakuje nam grafika, który zajmował by sie layoutami, designem. Propozycje proszę w temacie. proszę pokazać swoich prac.
Ostatnio zmieniony wt lip 27, 2004 8:15 pm przez templar, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: [praca] szukam grafika ($$$)
W gruncie rzeczy to nie wiem czy się nadaję...
Nie mam stałki, oceny moich prac gdzieś na tym forum się znajdują... Serwer evolutionv.com zbankrutował więc moje portfolio siadło razem z nim (czyt. moge wysłać mailem).
Ale jakby co to jestem do dyspozycji i z chęcią bym współpracował.
Pracuję w progrosach firmy Adobe (PS, IL), Pajączku (znam HTML), wiem co to jest Flash i stworzyłem system newsowy w PHP (własna "papierowa" baza danych). Mam trochu doświadczenia , niestety tylko w pracy offline (dla siebie).
Aktualnie potrzebuję kasy na gitarę basową, więc robota by się przydała....
pozdrowicho, Vic
[email protected]
Nie mam stałki, oceny moich prac gdzieś na tym forum się znajdują... Serwer evolutionv.com zbankrutował więc moje portfolio siadło razem z nim (czyt. moge wysłać mailem).
Ale jakby co to jestem do dyspozycji i z chęcią bym współpracował.
Pracuję w progrosach firmy Adobe (PS, IL), Pajączku (znam HTML), wiem co to jest Flash i stworzyłem system newsowy w PHP (własna "papierowa" baza danych). Mam trochu doświadczenia , niestety tylko w pracy offline (dla siebie).
Aktualnie potrzebuję kasy na gitarę basową, więc robota by się przydała....
pozdrowicho, Vic
[email protected]
Piszę się na to
Jeśli chodzi o portfolio, to mogę wysłać tylko mailem, jako, ze są to puste szablony, sama grafika, nigdzie nie ustawiana jeszcze (choc mysle ze niezla). jako suplement dodam, ze stale wspolpracuje jako grafik z serwisem www.racjonalista.pl w linku "redakcja" mozna mnie nawet obejrzec:)
Arkadisuz Dworniczak
portfolio: www.motyw.pl/portfolio
wiecej prac na PW
moja oferta: www.motyw.pl
ostatnie prace:
www.motyw.pl/projektowanie/works/for_sale_imago/
www.motyw.pl/projektowanie/works/for_sale_radio/
www.motyw.pl/projektowanie/works/for_sale_perla/
www.motyw.pl/projektowanie/works/for_sale_ekstraklasa/
Czekam na odpowiedz i pozdrawiam!
portfolio: www.motyw.pl/portfolio
wiecej prac na PW
moja oferta: www.motyw.pl
ostatnie prace:
www.motyw.pl/projektowanie/works/for_sale_imago/
www.motyw.pl/projektowanie/works/for_sale_radio/
www.motyw.pl/projektowanie/works/for_sale_perla/
www.motyw.pl/projektowanie/works/for_sale_ekstraklasa/
Czekam na odpowiedz i pozdrawiam!
Witam, Łukasz "QGA".
pare prac:
www.conect.pl
www.pawel.gromolak.om
ps - dogadamy sie
pracuje w prog photoshop, moge rowniez ciac designy i wstawiac do html (lacznie z css).
----
gg 2279935
[email protected]
pozdrawiam
pare prac:
www.conect.pl
www.pawel.gromolak.om
ps - dogadamy sie
pracuje w prog photoshop, moge rowniez ciac designy i wstawiac do html (lacznie z css).
----
gg 2279935
[email protected]
pozdrawiam