[poszukuję]Projektant stron www :)

Tutaj można zamieszczać swoje oferty wraz z cenami i linkami. Zapraszamy do wymiany handlowej wszystkich zainteresowanych.
ODPOWIEDZ
Riklaunim
Nowy
Nowy
Kontakt:

[poszukuję]Projektant stron www :)

Post autor: Riklaunim »

Poszukuję osoby/firmy specjalizującej się w tworzeniu stron www - w szczególności serwisów tematycznych/portali. Post nieaktualny!

Potrzebuję szablonu (2 strony - główna i boczna) do mojego serwisu cRPG i D&D (www.crpg.riklaunim.noi.pl / www.dnd.riklaunim.noi.pl ). Ma wyglądać mniejwięcej tak:

- tonacja jasnobrązowa lub ciemnobrązowo o jaśniejszych elementach (np. komórki)
- grafika w klimacie fantasy, nawiązująca np do gry Baldurs Gate (przykład: http://www.karwal.dk/portraitportal/ ) Mogę dostarczyć wiele grafik z tej gry, m.in. z "pulpitu" gry)
- ma trzymać klimat a zarazem mieć wygląd dużego serwisu - portalu, poziome menu nawigacyjne z np. ładnym efektem lustrzanym itp. Główna strona ma być czytelna, strona boczna (na artykuły) brak boczynych menu :)

- Docelowo będzie to skórka do Envolution ale wystarczy mi projekt w HTML czy ewentualnie plik graficzny... na skórkę do Envo/PN przerobię (chyba że ktoś umie takie robić :))

- Za wyżej "wymieniony" projekt jestem w stanie zapłacić. Cena do ustalenia (choć nie może być za duża)... moja strona jest niekomercyjna a ja jestem tylko studentem :lol: Mogę zaoferować oprócz $ dodatkowe "formy" wdzięczności :-D

Kontakt - PW lub mail
Ostatnio zmieniony wt sie 10, 2004 7:50 pm przez Riklaunim, łącznie zmieniany 3 razy.
Riklaunim
Nowy
Nowy
Kontakt:

Re: [poszukuję]Projektant stron www :)

Nikt się nie znajdzie? :roll:
eClick
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: eClick »

Jeśli dalej aktualne, to napisz więcej szczegółów na [email protected]
Przemo.k

Post autor: Przemo.k »

Mogę podjąć się tej robutki
[email protected]
:-D
skaut

Podejm(iemy)ę się tego

Post autor: skaut »

Możemy zbudowac dla Ciebie portal, mozemy tez podpiac do niego moduly do samodzielnego dodawania stron. mozesz zamowic indywidualna grafike, badz wybrac jakas z szablonu. i wcale nie jestesmy drodzy. zajrzyj na www.iat.pl na www.iap.pl na www.interaktywnapolska.pl a jakby cos Cie zainteresowalo, to pisz najpierw na [email protected] juz ja porozmawiam potem z szefem:)
Riklaunim
Nowy
Nowy
Kontakt:

temat już nieaktualny. A cmsa sam mogę sobie napisać lub zedytować jakiś istniejący :)
ODPOWIEDZ