Przywitania

Luźne dyskusje "bardzo sztywnych webmasterów", prowadzone na rózne tematy, mogą być dalece odbiegłe od webmasterstwa. Możemy w końcu udowodnić, że webmaster to także zwykły człowiek i pogadać też potrafi :)
Mikołaj Barczentewicz
Nowy
Nowy
Kontakt:

Re: Przywitania

Post autor: Mikołaj Barczentewicz »

Jak się wszyscy witają to ja też.

Witam,

Jestem z Lublina, kocham Microsoft. W piłkę nożną lubię grać, oglądać nie (szczególnie w tv - Boże co za strata czasu :-D ). Na razie nie mam dużo postów bo jestem tu nowy.
Piotr Olczyk
Kontakt:

Post autor: Piotr Olczyk »

No to ja też coś o sobie napisze. Pewnie już wicie jak się nazywam ale napisze i tak to napisze:

Nazywam się Piotr Olczyk pochodzę z Radomsko gdzie też mieszkam. Lubię Internet Programowanie, php, Linuxa (chodź się na nim prawie nie znam) Nie lubię piłki nożnej, microsoftu(chodź używam windowsa)
iniside
Działa
Działa
Kontakt:

Post autor: iniside »

Mikołaj Barczentewicz pisze:Jak się wszyscy witają to ja też.

Witam,

Jestem z Lublina, kocham Microsoft. W piłkę nożną lubię grać, oglądać nie (szczególnie w tv - Boże co za strata czasu :-D ). Na razie nie mam dużo postów bo jestem tu nowy.
O Witaj Bracie. W klubie kochjących Microsoft. ;]
wixor
Przelotem
Przelotem

Post autor: wixor »

Ciekawe ilu sie takich mądrych jeszcze uzbiera... Może trzech w sumie będzie... :twisted:
Mikołaj Barczentewicz
Nowy
Nowy
Kontakt:

wixor pisze:Ciekawe ilu sie takich mądrych jeszcze uzbiera... Może trzech w sumie będzie... :twisted:
Garść haseł propagandowych:
Zwolennicy M$ wszystkich krajów łączcie się!
Sojusz broni użytkowników i programistów (MS) to gwarancja trwałego ładu i pokoju!
Precz z Open Source!
Olbrzym (MS) i zapluty karzeł reakcji. //Tu powinien znajdować się plakat
Bądź czujny, wróg Microsoftu nie śpi!
Łukasz Biliński

Post autor: Łukasz Biliński »

No to żeby podtrzymać tradycję też Witam wszystkich serdecznie.

Nazywam się Łukasz Biliński. Mieszkam w Lublinie. Interesuję się, jak zresztą zapewne wszyscy użytkownicy tego forum webmasteringiem i webdesignem. Z webinside.pl korzystam już od dawna, ale jakoś tak teraz dopiero zebrało mi się na rejestrację. Na dobry początek POZDRO dla wszystkich userów! :-D

P.S. Do Microsoftu nic nie mam. To naprawdę porządna firma, czy tego chcecie, czy nie. No i soft robi z roku na rok coraz lepszy. Także pozdrawiam jeszcze raz wszystkich, uważających Microsoft za dobrą firmę!
viraptor
Zaczyna działać
Zaczyna działać
Kontakt:

off topic

Post autor: viraptor »

Łukasz Biliński pisze:To naprawdę porządna firma, czy tego chcecie, czy nie.
Tia - finansowo porzadnie stoi...
Łukasz Biliński pisze:No i soft robi z roku na rok coraz lepszy.
Chciales powiedziec bardziej automagiczny, wolniejszy, wysylajacy wiecej informacji do microsoft.com, czy to ze raz na rok jest MEGA UPDATE poprawiajacy bledy sprzed kilku miesiecy zwany SP? (jedno musze przyznac tylko - z kazda edycja mniej sie wiesza... na szczescie)
Bo dla mnie zastrzerzenia przy poprawkach typu 'partycje ponad X GB moga przestac byc obslugiwane po instalacji poprawki KB.........' to porazka.... (2 takie widzialem - moze jest wiecej)

sory za offtopic, ale nie moglem sie powstrzymac...
Czujek
Kontakt:

Post autor: Czujek »

Witam

Mam na imie K@mil mam 14 lat. Od paru lat mieszkam w Niemczech (niemumiem zbyt polskiego ;P) Zajmuje sie
-Grafika
-PHP Html xhtml itp itd
-Grafitti
-Muzyka (jestem Dj)
-Prowadzenie paru www (www.gtastreet.prv.pl) (www.gta-action.com)

No to wszystko :D
Aries
Nowy
Nowy

Post autor: Aries »

No więc mieszkam na wsi, co tu ukrywać. Dopiero od półtora roku zaczołem kombinować z html ipt. . Zaraz po wakacjach zaczne chodzić do I klasy liceum( 3 lata bzdurnej nauki, której nie będę potrzebował ) do miasta [wszyscy WOWW !!!!!] :lol: ...
Lubie
- Gry: warcraft III, Diablo:LOD, Max Payne, GTA3
- Filmy: Wróg publiczny, The Matrix, Leon Zawodowiec
- Sport: troche gram w siatkówkę
- Oprogramowanie: flash mx, photoshop, pajączek 5
- Muzyka: tylko hiphop, słucham nałogowo <win-dows start...<win-amp start..., Pezet, Liber(skarby), Peja, Jeden Oseim L, Trzeci wymiar itp.
- win xp only cd, with serial number 8)

Nie lubie
- nie spać :-D
- jeśli coś powinno działać a nie działa...norma
- reklam w polsacie podczas filmów
- gdy nie którzy grają w piłkę nożną( ja nie gram za dobrze)
- tpsa,
- Microsoft'u

PS. Ortografia - powininienem chyba na to jakies papiery dostać :idea:
Mikołaj Barczentewicz
Nowy
Nowy
Kontakt:

Witam wszystkich jeszcze raz, jako że zmieniłem avatarka no i w ogóle. Prawde mówiąc to nowy mi się bardziej podoba. Mam nadzieję, że moje newsy będą dla kogoś przydatne.
alimka
Kontakt:

hello ludziska!!

Post autor: alimka »

Witajcie!
Wlasnie dzisiaj odkrylam te stronke, wydaje mi sie wielce interesujaca, sadze, ze czegos sie od Was naucze, chyle czola przed mistrzami :lol:
Fajnie, ze dzielicie sie swoimi doswiadczeniami z innymi. O mnie - mam na imie Magda, 28 lat, interesuje sie fotografia i BARDZO chcialabym lyknac troche a moze i wiecej niz troche zagadnien zwiazanych z grafika (Photoshop). Wielka przyjemnosc sprawia mi mozliwosc tworzenia, urzeczywistniania zalazkow projektow, ktore rodza sie w mojej glowie, tylko nauka samej na razie przysporzyla mi rozczarowan, wiec licze na to, ze znajde tu to, czego szukam - kompetente wskazowki i mila atmosfere. Na razie przyswajam sobie nomenklature specjalistyczna :roll: zeby nie byc calkiem zielona.
Pozdrawaim wszystkich serdecznie!
Magda
MaZaK
Kontakt:

Post autor: MaZaK »

Witam, właśnie dziś to forum mnie zaciekawiło... Mam na imię Rafał - dla przyjaciół MaZaK :P Interesuję się grafiką, harrym potterem, jportalem oraz phpbb...
Pozdrowienia,
MaZak
dj.jaro
Nowy
Nowy

Jaro

Post autor: dj.jaro »

Witam wszystkich. Chciałbym się z wami przywitać Obrazek. Za rok mam sobie wybrać budę ponadgimnazjalną (jestem w 3)
Lubię muzykę techno, RNG oraz wszelki bit. Z gier preferuje RTS'y oraz managery piłkarskie ew. FPS'y podobne do ET. Kocham tworzyć strony www. Znam:
html
xml
css
javaScript
Flash
xhtml

Pragnę się w najbliższym czasie poduczyć się php oraz mysql'a.
KONKURS
Jeżeli ktoś wie jaka aktorka widnieje w moim emblemacie napiszcie na priv. Nagrody czekają... :wink:
Ostatnio zmieniony ndz wrz 19, 2004 11:15 am przez dj.jaro, łącznie zmieniany 1 raz.
kurak_bu
Kontakt:

Post autor: kurak_bu »

oooo! witaj jaro!
ja jestem michał z gniezna, lubię komputery, fry wojenne (Battlefield), piłkę nożną
delfin
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: delfin »

Niech będzie pochwalony
ODPOWIEDZ