Proszę o opinię - strona mossX
Proszę o opinię - strona mossX
Oto adres www.mossx.prv.pl. Proszę obiektywną(pozytywy+negatywy) ocenę
To i tak stara grafika, jestem w trakcie robienia nowej ale to może innym razem. Tak wiem 'dowcipy' w budowie 
Re: Proszę o opinię - strona mossX
Grafika:
+ przejrzyste
+ stonowane
- kształt i wygląd 'okienek'
- cały top
- brak stopki
- rozjeżdżanie się strony na 800x600
- strasznie przytłaczająca czcionka
+ przejrzyste
+ stonowane
- kształt i wygląd 'okienek'
- cały top
- brak stopki
- rozjeżdżanie się strony na 800x600
- strasznie przytłaczająca czcionka
Hygin gdzie twoje zabojczo wrdene docikni pprzy ocenianiu
Kropki brzydkie, biały brzydki i męczy wzrok :]. Linki brzydkie, wygląd do bulu standradowy, obramowanie nie wiem po co. Właściwie to zacznij od nowa. Nie jest tak źle ale mogłobyć znaczniej lepiej
Kropki brzydkie, biały brzydki i męczy wzrok :]. Linki brzydkie, wygląd do bulu standradowy, obramowanie nie wiem po co. Właściwie to zacznij od nowa. Nie jest tak źle ale mogłobyć znaczniej lepiej
- Za dużo formy, za mało treści (czyli za duzo pustego krótko mówiąc)
- za duże zaokrąglenia
- za duża strona (powinna być do 800x600)
- za bardzo białe
+ czytelne
- za duże zaokrąglenia
- za duża strona (powinna być do 800x600)
- za bardzo białe
+ czytelne
Stronka prosta, ale pomysł ciekawy.
Faktycznie przejrzysta, ale może za duże przerwy między okienkami..
Brak spójności czcionek w tytułach okienek - troche razi... (Menu, Szukaj Napisów...)
Mnie sie te kropki podobają
no wokół trójki mniej 
Rozumiem, że to puste miejsce na górze będzie czymś wypełnione... jeśli nie... to nie podoba mi sie
Ogólnie spoczko... Pozdrawiam
Faktycznie przejrzysta, ale może za duże przerwy między okienkami..
Brak spójności czcionek w tytułach okienek - troche razi... (Menu, Szukaj Napisów...)
Mnie sie te kropki podobają
Rozumiem, że to puste miejsce na górze będzie czymś wypełnione... jeśli nie... to nie podoba mi sie
Ogólnie spoczko... Pozdrawiam
-
Przemysław Szymik
- Nowy

Niestety strona(?) mi sie nie podoba.
Miało być prosto, estetycznie, a jest ubogo. Jak widać projekt robiłeś w przerwie między kawą a papierosem.
Następnym razem daj stronę do oceny, a nie 1% projektu.
Miało być prosto, estetycznie, a jest ubogo. Jak widać projekt robiłeś w przerwie między kawą a papierosem.
Następnym razem daj stronę do oceny, a nie 1% projektu.
fajków nie pale, ale faktycznie dużo czasu na nią nie poświęciłem i tak wysła lepiej niż miałem zaplanowane nie długo ją i tak usune 
Hm, mnie strona się podoba, przejrzysta, konkretna, ale:
Jakiś obrazek sie nie ładuje, popraw top. Dodaj do artykułów tab'a na początku nowych paragrafów, wymyśl ciekawszą nazwę dla serwisu, zatrudnij więcej ludzi do pracy nad nim. Napisz własną Księgę Gości ( wyrzuć niepotrzebne reklamy , wyszuikiwarki mogą zostać). Nie zamieszczaj w menu działów w budowie. Skoro wyróżniasz Kubusia, to go wyróżnij (jego dział), nie pisz "Kubuś P." (skróty).
Wymyśl więcej ciekawych, nowych, adsurdalnych tematów. To co prezentujesz już było, jest to nic nowego. Postaraj sie.
4/10 - Na zachętę, "Under Construction".
Jakiś obrazek sie nie ładuje, popraw top. Dodaj do artykułów tab'a na początku nowych paragrafów, wymyśl ciekawszą nazwę dla serwisu, zatrudnij więcej ludzi do pracy nad nim. Napisz własną Księgę Gości ( wyrzuć niepotrzebne reklamy , wyszuikiwarki mogą zostać). Nie zamieszczaj w menu działów w budowie. Skoro wyróżniasz Kubusia, to go wyróżnij (jego dział), nie pisz "Kubuś P." (skróty).
Wymyśl więcej ciekawych, nowych, adsurdalnych tematów. To co prezentujesz już było, jest to nic nowego. Postaraj sie.
4/10 - Na zachętę, "Under Construction".
Istotnie - strona do ładnych się nie zalicza. Nie ma zróżnicowania kolorystycznego, wszystko jest proste i sterylne co jednak sprawia, że strona zalicza się do przejrzystych. Napis na niebiesko kompletnie nie pasują do reszty designu, okienku u góry jest "zbyt puste" (czyt. powinieneś albo je usunąć albo coś do jniego dorzucić). Kto to jeszcze robi ramki przerywanymi liniami? No i licznik odwiedzin - nie powinno się takich rzeczy zamieszczać. Ogólnie - mizernie.