[ocena, design] www.2advanced.com
[ocena, design] www.2advanced.com
No więc jak wam się podoba nowy design www.2advanced.com przez wielu uważanego za jedną z najładniejszych stron na świecie.
Re: [ocena, design] www.2advanced.com
Poprzednia wersja byla o wiele lepsza.
Pozatym to raczej jest jej facelifting...
W mnie stara wersja roxx
Pozatym to raczej jest jej facelifting...
W mnie stara wersja roxx
-
budek vel. fu3ak
- Przelotem

2advanced wyznaczylo dla wielu nowe horyzonty projektowania, a drugą wersją zawiedli wielu (mnie takze), ale rozumiem ich - wystarczy spojrzec na ich prace 3D
poszli w innym chyba kierunku niz webmastering
WOW
Ta wersja jest o wiele lepsza od poprzedniej. Poprostu ideał.
Dla mnie jest to przeeksploatowanie flasha , nie ukrywam ze jestem wrogiem tej technologii 
a ja mam mieszane uczucia - strona jest bardziej zaawansowana ... lecz niestety design jest dla mnie przecietny. przesadzili z iloscia bajerow.
Może jestem poprostu czepialskim.Ale macromedia tworzyła flash'a właśnie w tym celu. Żeby wycisnąć z niego maksimum efektów, żeby intrnet przestał być statyczny, był np. taki jak 2advanced. Jak ktoś chce tworzyć bardziej statyczne witryny z powodzeniem wystarczy mu JavaScript i Photoshop, jak ktoś chce zrobić przerost formy nadtrescią, to musi użyć Flash. Do zrobienia takiej witryny nie trzeba aż tak dużo umiejętności. Popierwsze jest potrzebny Wagon (albo i dwa) cierpliwości i samozaparcia. Potem talent grafika i pomysł. Ogólnie żecz birąc jestem wielkim zwolennikiem prrerostu formy nad trecią. Właśnie takiego jak prezentuje 2advanced..
-
Michał Fikus
- Przelotem

Szczerze powiedziawszy mi sie 2advancy nie podobaja - nie lubie witryn gdzie jest przesada z grafika. Wole proste, czytelne z dobra nawigacja, funkcjonalną, bogatą w treść i schludną - of coz troche grafy być musi, no ale oni przesadzają.
Niech robią tapety na pulpit - w tym byliby zdecydowanie najlepsi
Niech robią tapety na pulpit - w tym byliby zdecydowanie najlepsi
Mnie skolei sie podoba. Ma w sobie pewien urok, ktory poprzednia wersja nie miala.
Nie widziałem poprzedniej wersji, ale ta mi się podoba, chciaż po pełnym załadowaniu komp mi zaczął skakać...