[forum] zmiany

Wasze propozycje, uwagi czy prośby w stosunku do redakcji i całego serwisu.
Dawid Kulbaka
Administrator
Kontakt:

[forum] zmiany

Post autor: Dawid Kulbaka »

Popełniliśmy kilka zmian na forum:

- zmiana działu Sprzedam na Giełda: Poszukuję/Kupię/Sprzedam/Zlecę by uatrakcyjnić możliwośc zamieszczania róznego rodzaju ofert dla webmasterów

- utworzyliśmy nowe forum WebInside.pl, tam zostały przeniesione działy stare WebInside.pl oraz Offtopic, któe zmieniło nazwę na Społeczność naszego serwisu, bo taki dział przypominało bardziej :wink:

- włączyliśmy kompresię gzip, co powinno spowodować przyspieszenie ladowania się forum

- w górnym menu zostyał dodany link do regulaminu zamiast Grup

- w dziale Społecznośc naszego serwisu daliśmy przyklejony temat "Przywitania", by każdy mógł się przywitać w jednym miejscu.

Zyczymy miłego użytkowania. Oczywiście mozecie nadsyłać nowe propozycje do zmian!
KaRoL
Działa
Działa

Re: [forum] zmiany

Post autor: KaRoL »

A czy możnaby wprowadzić to o czym pisałem już kiedyś, czyli wprowadzić dodatkowy znacznik dla ActionScript'u? :)

Pisząc tego posta wpadło mi do głowy jeszcze jedno usprawnienie. Żeby można było pisać taki kod na forum:

Kod: Zaznacz cały

albo [code="javascript"] itp. Tak jak to jest z cytatami. :-D
Hygin
Moderator
Kontakt:

Post autor: Hygin »

Przedobrzyliście z tymi dodatkami kosmetycznymi. Ten bordowy kolor rozwala całą kolorystykę, byłbym albo za mocnym czerwonym, albo za tym kolorem, co był. Zdecydujcie się.
wixor
Przelotem
Przelotem

Post autor: wixor »

Hygin -> n ie wiem, gdzie ty tu masz bordowy... całość forum jest stonowana, więc wyskakiwanie z kontrastem jet nie na miejscu ....
Dla mnie to praktycznie bez znaczenia, ważne, że dział o PHP jest nietknięty. Propozycja z uniwersalnym znacznikiem kodowania (html, css, php, xml, sql i inne) jest bardzo trafiona, mam nadzieję, że już niedługo zostanie uruchomiona.. ;)
Dreen
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: Dreen »

a jakby bylo jakbyscie zalozyli pare thame'ow i dac userowi do wyboru w panelu usera?
Grzegorz Winiarski
Nowy
Nowy

Post autor: Grzegorz Winiarski »

a jakby bylo jakbyscie zalozyli pare thame'ow i dac userowi do wyboru w panelu usera?
Pytanie tylko komu chciałoby sie je zrobić?
Dreen
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: Dreen »

mozecie oglosic konkurs z nagrodami za pare najlepszych. moze komus sie bedzie chcialo
Dawid Kulbaka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dawid Kulbaka »

konkurs bedzie po wakacjach :wink: nie ma co robic takich konkursow bo to duzo pracy a i pewnie mało chętnych bedzie
ODPOWIEDZ