Mam problem - mianowicie postanowiłem zmienić wygląd strony - podstawiłem jakiś szablon wszystko co powinno być pokazywane w zawartości strony - jest pokazywane pod szablonem - (strony obsługiwane przez scenariusz php) - nie mogę w żaden sposób wsadzić tego wyżej. Gdzie popełniam błąd? Może mi napiszecie jak to poprawić. A jak to wyglada - zerknijcie http://www.mxmail.us
Pozdrawiam i licze na pomoc
[php] Problem ze skryptem na stronie
Re: [php] Problem ze skryptem na stronie
czytam czesc postow i oczka robia mi sie tak:
ale o co chodzi? moze jakies szczegoly, kod ...
Problemy
Właśnie mnie też 80 - takich problemów jeszcze nie miałem - kilka stron pracowało kiedyś na innych serwerach łącznie ze scenariuszem skryptów (logowanie, zapis itp.) i nie było problemów teraz przeniosłem sie na nowy serwer i postanowiłem zmienić wygląd stronki (chciałem jak dawniej podstawić skrypty pod jakiś szablon) i niestety jak na załączonym obrazku podstrony nie otwierają sie w polu strony tylko poniżej (member benefis, sponsor link itp.- winno być w białej ramce w zawartości strony).misz pisze:czytam czesc postow i oczka robia mi sie tak:![]()
nie rozumiesz - my nie wiemy o czym mówisz... przytocz szczegóły! - dokładny opis, ważniejsze kody źródłowe itp.
moze bardziej obrazowo ...
"mam na stole cos takiego i to cos robi tak, ale przestalo robic i chyba sie popsulo - powiedcie jak to naprawic bo bez tego to nie moge robic i tego"
jeslis madry to moze sie domyslisz ze baterie mi w pilocie od tv siadly
ja wiem ze mowie o pilocie ale nikt inny sie nie domysli ... myslec panowie
"mam na stole cos takiego i to cos robi tak, ale przestalo robic i chyba sie popsulo - powiedcie jak to naprawic bo bez tego to nie moge robic i tego"
jeslis madry to moze sie domyslisz ze baterie mi w pilocie od tv siadly
-
DuncanSentrus
- Kontakt:
daj tutaj kod, albo rzuc mi mailem, to zobacze, moze mi sie uda cos zrobic