[hosting] Ganja.pl - jak za darmo
[hosting] Ganja.pl - jak za darmo
www.Ganja.pl - co do znaczenia adresu to chyba nie trzeba nikomu tłumaczyć
Ale hosting mają jak za darmo... Tylko, że mało opcji dostępnych, między innymi domeny nie można zaparkować i nie ma panelu do obsługi konta przez WWW. Co o tym sądzicie?
-
Michał Fikus
- Przelotem

Re: [hosting] Ganja.pl - jak za darmo
1. Przez pewien czas strona wogóle mi się nie chciała załadować - serw nawala.
2. Brak informacji o łączu.
3. Cennik wyjątkowo tani - i dlatego to podejrzane.
4. Płacąc za usługę, chcę otrzymać profesjonalną usługę - dlatego nie skorzystałbym z ganji, bo nie sprawia wrażenia aby zajmowali się nią profesjonaliści i to biorący odpowiedzialność za to co robią.
Ogólnie mówiąc oferta jest kusząca lecz nie wzbudza zaufania, więc nie skorzystałbym z usługi i nie polecił. Ale to tylko moje subiektywne odczucie.
2. Brak informacji o łączu.
3. Cennik wyjątkowo tani - i dlatego to podejrzane.
4. Płacąc za usługę, chcę otrzymać profesjonalną usługę - dlatego nie skorzystałbym z ganji, bo nie sprawia wrażenia aby zajmowali się nią profesjonaliści i to biorący odpowiedzialność za to co robią.
Ogólnie mówiąc oferta jest kusząca lecz nie wzbudza zaufania, więc nie skorzystałbym z usługi i nie polecił. Ale to tylko moje subiektywne odczucie.
Podobnie pomyślałem o braku zaufania do tego, ale te ceny 
-
Kamil Kierzkowski
- Zaczyna działać

u mnie wogóle strona się nie ładuje (sprawdzałem wcześniej i teraz, i nic), więc raczej nie wykupiłbym miejsca na takim serwerze.
Z tego co wiem to "serwer" stoi na Neostradzie(up=128 KB/s)
.
Nie wiem po co komu 500 mega pojemności jeśli nie można trzymać plików na download. Jeśli przykładowo jedna strona zajmuje 50 KB to 500000/50=10000. Nie wiem czy ktoś na zwykłej stronie będzie miał 10 tysięcy podstron. Dziwna ta oferta i tyle. Lepiej przepłacić ale mieć pewność dobrego działania serwera.
Nie wiem po co komu 500 mega pojemności jeśli nie można trzymać plików na download. Jeśli przykładowo jedna strona zajmuje 50 KB to 500000/50=10000. Nie wiem czy ktoś na zwykłej stronie będzie miał 10 tysięcy podstron. Dziwna ta oferta i tyle. Lepiej przepłacić ale mieć pewność dobrego działania serwera.
Nie kupiłbym u nich. Strona ładowała sie koszmarnie długo. Aż w koncu dałem se spokój. Ile mozna czekać. Juz wole kupić np. W USA płacić 40zł/miech i mieć profesjnonalne konto.
pachnie amatorami, ale o dziwo nie jada na jakims tam dsl, maja polpaka. Co dziwne jednak ich stronka otwiera sie wiecznosc, choc moze to wplyw "pierdol" i tego ze strona fizycznie postawiona jest na darmowej stronie przeznaczonej dla wlascicieli neostrady http://www.komputer.neostrada.plMayhen pisze:www.Ganja.pl
wygląda dosyć amatorsko, strona na phpnuke, oferta kusząca ale i pewnie zdradliwa.
ogolnie dziwny serwer
Nie polecam ganji.pl
Serwer często ma zwiechy, do tego stoi na wolnym łączu, zanim zobaczyłem topici o niej zdarzylem kupic konto i powiem szczerze że palnąłem głupote... Co z tego że dają 500 mb quoty jak i tak nie można mieć tam plików..
Szczegulnie odradzam....