[ocena] arcisz.one.pl
Re: [ocena] arcisz.one.pl
co mi sie nie podoba:
- wyglad menu
- obramowanie wokol przykladow prac
- miniatury prac nic o nich nie mowiace
- wyglad menu
- obramowanie wokol przykladow prac
- miniatury prac nic o nich nie mowiace
-
Grzegorz Winiarski
- Nowy

Bardzo mi sie podoba 10/10.
Lubie taka kreskowkową grafike.
Lubie taka kreskowkową grafike.
Będę musiał nad tym popracowaćDreen pisze:co mi sie nie podoba:
- wyglad menu
O to mi chodziło. Pasuje to do reszty strony.Dreen pisze:- obramowanie wokol przykladow prac
A co mają mówić twoim zdaniemDreen pisze:- miniatury prac nic o nich nie mowiace
-
Michał Fikus
- Przelotem

Czcionka w menu nie pasuje - zasadą jest, by trzymać się w jednym projekcie jednej czcionki (najlepiej), a przynajmniej z jednej rodziny. Więc może tutaj też użyj grafiki.
Za wiele szarego - z tym kolorem dobrze kompnuje się czerwony i zielony (razem) albo pomarańczowy - pomyśl o tym.
Co do prac - ew. można by dodać jakieś zaznaczenie czy wykonywałeś tylko design, czy coś jeszcze.
Słabo przemyślane podstrony z podglądem prac/projektów. Mało czytelna treść (poprzez zamieszczenie miniaturek innych prac - pomyśl nad np. przeniesiem ich w dół (za to width="100%) albo zastąpieniem ich czym innym.
Cieszę się, że w końcu jakaś lepsza strona do oceny
Nie wystawię oceny, ale napewno ma zadatki na dość wysoką.
Za wiele szarego - z tym kolorem dobrze kompnuje się czerwony i zielony (razem) albo pomarańczowy - pomyśl o tym.
Co do prac - ew. można by dodać jakieś zaznaczenie czy wykonywałeś tylko design, czy coś jeszcze.
Słabo przemyślane podstrony z podglądem prac/projektów. Mało czytelna treść (poprzez zamieszczenie miniaturek innych prac - pomyśl nad np. przeniesiem ich w dół (za to width="100%) albo zastąpieniem ich czym innym.
Cieszę się, że w końcu jakaś lepsza strona do oceny
UUU to widze że mam dużo do roboty 
Znakomita strona (aczkolwiek nie jestem wielce poruszony).
Denerwujące jest to, że aby zobaczyć jakiś projekt - trzeba załadować go na HDD.
I ten wszędobylski angielski. Moim zdaniem powinna to być tylko opcja.
W końcu "Polacy nie gęsi i swój język mają"....
9/10 - "po amerykansku..."
Denerwujące jest to, że aby zobaczyć jakiś projekt - trzeba załadować go na HDD.
I ten wszędobylski angielski. Moim zdaniem powinna to być tylko opcja.
W końcu "Polacy nie gęsi i swój język mają"....
9/10 - "po amerykansku..."
Rzeczywiście menu mogłoby być nieco lepsze.
Ale tak poza tym, to jedna z ładniejszych stron jakie tu ocenialiśmy.
Gratuluje pomysłu i wykonania. Bardzo mi się podoba.
Moja ocena 9/10 (minus tylko za menu)
Ale tak poza tym, to jedna z ładniejszych stron jakie tu ocenialiśmy.
Gratuluje pomysłu i wykonania. Bardzo mi się podoba.
Moja ocena 9/10 (minus tylko za menu)
-
Michał Fikus
- Przelotem

Hmm... dziwie się, że aż tak wysoko oceniacie - fakt, że strona zła nie jest. Faktem też jest to, iż dawno na forum nic ciekawego nie było. Ale nie oceniajmy względem tego co na forum dają użytkownicy pod ocenę, gdyż wtedy autor pomyśli, że rzeczywiście strona genialna i spocznie na laurach - a taka jest chyba tylko w odniesieniu do innych z kategorii Oceń stronę.
Arcisz: może i dużo do roboty, może starczą drobne elementy - nie wiem, zależy od pomysłu
A co tu ukrywać - nawet jak jest robota, to oboje wiemy jaka jest potem satysfakcja 
Arcisz: może i dużo do roboty, może starczą drobne elementy - nie wiem, zależy od pomysłu
Napewno na laurach nie spoczne. Mam nadzieje że będę miał czas na ciągłe rozwijanie stronki (o nowe gadżety jak i o portfolio).
Tego nie rozumiemVic pisze:Denerwujące jest to, że aby zobaczyć jakiś projekt - trzeba załadować go na HDD.
Się zrobiVic pisze:I ten wszędobylski angielski. Moim zdaniem powinna to być tylko opcja.
:-*
Wo 
Normalny czlowiek uzywajacy normalnego oprogramowania i afiszujacy sie z tym na stronie
Tak trzymac, gratuluje
Normalny czlowiek uzywajacy normalnego oprogramowania i afiszujacy sie z tym na stronie
Tak trzymac, gratuluje
ee... co znaczy "normalnego oprogramowania"? czy inne programy, w tym komercyjne nie sa normalne?
a swoja droga to podziwiam cie za prce na gimpie... probowalem wiele razy, katorga
a swoja droga to podziwiam cie za prce na gimpie... probowalem wiele razy, katorga
hm
w pewien sposób programy komercyjne są może nie tyle nienormalne co dla początkujących po prostu nieekonomiczne.
Na gimpie pracuje mi się bardzo wygodnie.. a kosztuje nic.
W photoshopie pracuje mi się mniej wygodnie.. a kosztuje sporo.
Są niestety programy nieposiadające opensourcowego odpowiednika - i jeśli stwierdzę że nie moge sie bez nich obyć to w nie zainwestuję...
Ale jak na razie wole sie od inwestycji powstrzymywać
Chyba, że mówi o uzytkowaniu oprogramowania pirackiego.. ale to to jest dla mnie nienormalne z definicji.
Na gimpie pracuje mi się bardzo wygodnie.. a kosztuje nic.
W photoshopie pracuje mi się mniej wygodnie.. a kosztuje sporo.
Są niestety programy nieposiadające opensourcowego odpowiednika - i jeśli stwierdzę że nie moge sie bez nich obyć to w nie zainwestuję...
Ale jak na razie wole sie od inwestycji powstrzymywać
Chyba, że mówi o uzytkowaniu oprogramowania pirackiego.. ale to to jest dla mnie nienormalne z definicji.
Cytuję siebie
- jak klikam na jakiś projekt - pojawia się mała stronka i monit ściągania pliku...Denerwujące jest to, że aby zobaczyć jakiś projekt - trzeba załadować go na HDD.