[ocena] www.twd.tuchow.pl
Re: [ocena] www.twd.tuchow.pl
Widze ze z sówakiem juz sobie poradziłeś na 800x600 miesci sie cala strona.
Nie wiem jak wy ale ja mam wrażenie ze tam brakuje jakiś elementów.
I po co te zielone paski ?
Nie wiem jak wy ale ja mam wrażenie ze tam brakuje jakiś elementów.
I po co te zielone paski ?
alez spokojnie - po co się złościć?
suwak już jest zrobiony
suwak już jest zrobiony
Jakie zielone paskiboryssek pisze:I po co te zielone paski ?
-
Peryvivo
- Nowy

- Kontakt:
Zobacz tutaj.agent87 pisze:Jakie zielone paski
coś niestety bład Ci wyskoczył, nie wiem dla czego są takie zielone pasy 
Strony robi się tak żeby nie było błędów !!!agent87 pisze:coś niestety bład Ci wyskoczył, nie wiem dla czego są takie zielone pasy
-
Kamil Kierzkowski
- Zaczyna działać

bo to mozillaagent87 pisze:coś niestety bład Ci wyskoczył, nie wiem dla czego są takie zielone pasy
dlaczego jak włączyłem angielską wersję to nie mogłem się później przełączyć na polską?
Ludzie, co moze byc powodem tych zielonych pasków?
W ogóle pod Mozillą Firefox wszystko źle wygląda...
Obrazek pocięty na kawałki się rozchodzi i nie przylegają do siebie jego części.
Zielone paski mają coś wspólnego z animacją flash, bo w ogóle nie jest ona odpowiednio naciągnięta.
Sprawdź stronę jakimś programem, czy jest zgodna z W3C, ale z tego co widzę, to raczej nie...
Obrazek pocięty na kawałki się rozchodzi i nie przylegają do siebie jego części.
Zielone paski mają coś wspólnego z animacją flash, bo w ogóle nie jest ona odpowiednio naciągnięta.
Sprawdź stronę jakimś programem, czy jest zgodna z W3C, ale z tego co widzę, to raczej nie...
a jak temu zaradzić?
Spróbować zrobić stronę od nowa patrząc, czy w Mozilli wszystko gra i kontrolować sytuację na bieżąco.

U mnie nadal jest...agent87 pisze:suwak jest juz usunięty!!!
Ocena
Stronka technicznie bardzo ładna, ale
1) na samym początku napis "Witamy na stronie TWD" - zły font, różna wielkość liter (wygląda koszmarnie) i puste miejsce pod tekstem.
2) Za małe okienko na tekst - nic nie można zobaczyć ani wygodnie przeczytać, przydałoby się choć trochę powiększyć
3) Suwak
1) na samym początku napis "Witamy na stronie TWD" - zły font, różna wielkość liter (wygląda koszmarnie) i puste miejsce pod tekstem.
2) Za małe okienko na tekst - nic nie można zobaczyć ani wygodnie przeczytać, przydałoby się choć trochę powiększyć
3) Suwak
Re: Ocena
tu się definitywnie nie zgodzę....kruczek1 pisze:Stronka technicznie bardzo ładna
Hm.. chyba czas żebym się wypowiedział...
Tło dobre - na tapetę pulpitu... Z tego co widzę to na tym tle nie ma żadnej treści, a jeśli nie ma treści to musi na coś zwracać uwagę. Nie zwraca uwagi. A jeżeli coś nie przedstawia żadnej wartości - to jest nie potrzebne.
Równie dobrze mógłbyś dać tu czarne tło i białą tabelkę. Bo w portfolio nie ważna jest efektownośc, a prostota. Klient nie będzie patrzył na tą młodą panią, czy perespektywę klawiatury. Klient będzie chciał jak najszybciej znaleźć informacje o firmie i jej galerię.
Flash jest nie potrzebny, ten dźwięk przyprawia mnie o nerwicę...
Za dużo zmian czcionek; napisy są porozrzucane po stronce.
Same teksty (te w tabelce) czytelne, mogą być. Nie podobają mi się tylko te rozmazane linki - mam wadę wzroku +7 +5, a to pogarsza ją o jakieś paredziesiąt punktów wzwyż...
Radzę powiększyć miejsce na treść.
Ocena : 2/10 - "Fenomen kariery Vic'a" (patrz post [strona] www .vic.hp.prv.pl)
Aha: i więcej kultury przy odpowiedziach na posty - chciałeś ocenę i krytykę? - masz ją podaną więc przyjmij ją z pokorą....
Tło dobre - na tapetę pulpitu... Z tego co widzę to na tym tle nie ma żadnej treści, a jeśli nie ma treści to musi na coś zwracać uwagę. Nie zwraca uwagi. A jeżeli coś nie przedstawia żadnej wartości - to jest nie potrzebne.
Równie dobrze mógłbyś dać tu czarne tło i białą tabelkę. Bo w portfolio nie ważna jest efektownośc, a prostota. Klient nie będzie patrzył na tą młodą panią, czy perespektywę klawiatury. Klient będzie chciał jak najszybciej znaleźć informacje o firmie i jej galerię.
Flash jest nie potrzebny, ten dźwięk przyprawia mnie o nerwicę...
Za dużo zmian czcionek; napisy są porozrzucane po stronce.
Same teksty (te w tabelce) czytelne, mogą być. Nie podobają mi się tylko te rozmazane linki - mam wadę wzroku +7 +5, a to pogarsza ją o jakieś paredziesiąt punktów wzwyż...
Radzę powiększyć miejsce na treść.
Ocena : 2/10 - "Fenomen kariery Vic'a" (patrz post [strona] www .vic.hp.prv.pl)
Aha: i więcej kultury przy odpowiedziach na posty - chciałeś ocenę i krytykę? - masz ją podaną więc przyjmij ją z pokorą....
w takim razie dziękuję za słowa krytyki...uzasadnione sugestie zawsze mile widziane