Najlepszy program do słuchania muzyki?
Najlepszy program do słuchania muzyki?
Mam do Was kolejną ankietę: jakiego programu używacie do słuchania muzyki na swoich komputerach?
Re: Najlepszy program do słuchania muzyki?
Były wszystkie programy, tylko są ograniczenia w ankiecie i nie może być ich 100, dlatego trochę skasowałem 
-
Maciej Skrobiński
- Nowy

- Kontakt:
Osobiście używam Winamp’a, nie wiem czy jest najlepszy ale się do niego przyzwyczaiłem i tak mi zostało. Jest przejrzysty zajmuje mało miejsca – swój głos także oddałem na niego.
-
Kamil Kierzkowski
- Zaczyna działać

winamp, ale wersja 5,
wersja 3 się nie nadaje.
wersja 3 się nie nadaje.
Ja osobiście używam WinAmp'a v2.80 - obsługuje na PlayLiście polskie znaki i nie jest taki zbajerowany jak wersja 3.0.
ja używam WinAmp'a 5 jestem zadowolony.
CoolPlayera brakuje...
Wszystkiego brakuje, ale nic nie poradzę, że ankieta na tym forum jest ograniczona... Może lepiej byłoby ją skasować i samemu pisać swoje ulubione playery?Vilk pisze:CoolPlayera brakuje...
Najlepszy no naturalnie iTunes Apple. Szkoda tylko że nie obsługuje OGG... Ale ma dużo innych zalet (od dostępu do sklepu iTunes z którego nic nie mamy po naprawde szybko edycje tagów id3v2). Pozatym bardzo dobra jakosc dziwienku i naprawde przyjemny interface... No ale to wkońcu produkt Apple ;]
trudno powiedzieć, który jest najlepszy, na pewno dużą zaletą WinAmpa jest jego popularność, osobiście używam go z przyzwyczajenie
Windows > WinAmp
Linuks > XMMS
pozdrawiam.
Linuks > XMMS
pozdrawiam.