[Protest] Koty...
-
Monika Trawińska
- Nowy

[Protest] Koty...
Do wszystkich Przyjaciół Zwierząt
Strona www, którą przed rokiem mogliśmy zamknąć, znowu działa.
CHCEMY ją jeszcze raz zamknąć.
Japończyk w Nowym Jorku hoduje i sprzedaje koty, które nazywane są KOTAMI BONZAI. Wszystko to brzmiałoby całkiem niewinnie, gdyby nie fakt, że koty te otrzymują środek rozluźniający mięśnie i wsadzane są ŻYWE do butelek na resztę ich życia! Koty są karmione przez rurkę i mają podłączoną drugą rurkę na odchody. Strukura kości kotów dopasowuje sie do kształtu butelki, ponieważ koty w niej rosną.
Koty używane są jako oryginalna i ekskluzywna ozdoba. Ta nieludzka biżuteria jest najnowszą modą w Nowym Jorku, Chinach i Indonezji.
Zdjęcia znajdziecie na poniższej stronie: http://www.bonsaikitten.com/bkmethod.html
Lista protestacyjna musi zawierac 500 nazwisk. Jeżeli chcecie wziaść udział w proteście proszę o przesyłanie swojego imienia i nazwiska pod mój mail: [email protected]
Pozdrawiam.
Strona www, którą przed rokiem mogliśmy zamknąć, znowu działa.
CHCEMY ją jeszcze raz zamknąć.
Japończyk w Nowym Jorku hoduje i sprzedaje koty, które nazywane są KOTAMI BONZAI. Wszystko to brzmiałoby całkiem niewinnie, gdyby nie fakt, że koty te otrzymują środek rozluźniający mięśnie i wsadzane są ŻYWE do butelek na resztę ich życia! Koty są karmione przez rurkę i mają podłączoną drugą rurkę na odchody. Strukura kości kotów dopasowuje sie do kształtu butelki, ponieważ koty w niej rosną.
Koty używane są jako oryginalna i ekskluzywna ozdoba. Ta nieludzka biżuteria jest najnowszą modą w Nowym Jorku, Chinach i Indonezji.
Zdjęcia znajdziecie na poniższej stronie: http://www.bonsaikitten.com/bkmethod.html
Lista protestacyjna musi zawierac 500 nazwisk. Jeżeli chcecie wziaść udział w proteście proszę o przesyłanie swojego imienia i nazwiska pod mój mail: [email protected]
Pozdrawiam.
Re: [Protest] Koty...
ja przepraszam ale czy to jest jakis zart??? jak tak to baaardzo niesmaczny!
-
Monika Trawińska
- Nowy

Jaki żart? Kto ma niby żartować?
S K A N D A L ! ! !
JAPOŃCA DO BUTELKI NA RESZTĘ ŻYCIA ! ! !
JAPOŃCA DO BUTELKI NA RESZTĘ ŻYCIA ! ! !
popieram Japońco do butelki
ciekawe jakby się czuł
P.S Ilu już masz już nazwisk na liście?
P.S Ilu już masz już nazwisk na liście?
a patrzyliście do GuestBook?!
KILL'EM ALL
Ja się podpisuję
KILL'EM ALL
Ja się podpisuję
Czy mógłbyś przetłumaczyć co tam ludzie piszą? Niezbyt dobrze umiem angielski.Hygin Delimat pisze:a patrzyliście do GuestBook?!
z tego co wiem to uznano to za scieme. tak czy inaczej na wszelki wypadek sie zglosilem. Monika, ty zbierasz petycje? a nie ma jakiejs globalnej? kiedys bylo cos takiego jak petition-online.com ale sie przebudowuja.
Źle mi się robi jak to czytam... o to przykładowy cytat:
"Ja prawdziwie nie lubię kotów aż tak bardzo, one zazwyczaj śmiesznie śmierdzą (jak kot lub domek starszej pani, lub jak odwiedzam koci dom), i ich sztuka do stwarzania uczucia ulu [tutaj nie jestem pewny]. Ale ja lubię psy. Tak więc moje pytanie brzmi: <Czy mogę dostać Bonsai-szczeniaka? Czy mogę zamówić go w kształcie Pretzela lub chociaż Torusa?>"I really do not like cats very much, they tend to smell funny (like a cat, or an old lady's house, or I guess a cathouse), and their fine fur makes me break out in hives. But I do like dogs. So my question is, can I get a Bonsai Puppy? Can I order him in the shape of a Pretzel or at least a Torus?
powiem tak: nie ma jakiegos konkretnego dowodu na to (przynajmniej nie zostal tu przedstawiony) ze to NIE JEST sciema (i odwrotnie co prawda). Monika, domagam sie od ciebie, jako od zalozycielki tematu, dowodu na faktyczne istnienie tego... no wiesz czego.
Mi wystarczy, że sama strona istnieje... Za samo pisanie takich rzeczy powinno się ludzi zamykać w psychiatryku.
Dreen, a co powiesz o zdjęciach? To też ściema?
Dreen, a co powiesz o zdjęciach? To też ściema?
ja nie twierdze ze to jest sciema chodzi mi tylko o uautentycznienie tej powaznej sytuacji. nie jestem przeciwko. pare razy juz sie poprostu przekonalem, ze niektorze moga posunac sie w zartach do ekstremalnego kretynstwa (chodzi oczywiscie o autorow strony)
-
Krzysztof Aszkiełowicz
- Zaczyna działać

- Kontakt:
Dreen uspokój się. Jak Monika mówi, że to prawda to to prawda.
Jak chcesz dalej dyskutować zapraszam na PW.
Jak chcesz dalej dyskutować zapraszam na PW.
przeczytajcie jeszcze to... http://www.snopes2.com/inboxer/outrage/bonsai.htm