[hosting - oferta] ekonto.net

Wymiana doświadczeń i krytyka firm oferujących hosting i domeny internetowe.
ODPOWIEDZ
Riklaunim
Nowy
Nowy
Kontakt:

[hosting - oferta] ekonto.net

Post autor: Riklaunim »

Strona: www.ekonto.net

Strona oferuje konta www i email po atrakcyjnych cenach. Oprócz tego bez ograniczeń:
Liczba Subdomen
Liczba Domen
Liczba Baz MySQL
Liczba Baz Postgresql
Liczba Kont Pocztowych
Liczba Kont FTP

- Można wybrać parametry wg. potrzeb, nie tylko to co w cenniku :]
- Biblioteka tam jest :P
- Jeżeli weźmiesz tam konto możesz liczyć na szczególną pomoc Biblioteki przy tworzeniu twojej strony na tamtym koncie [oferta ogólna] Wystarczy że przy zamówieniu podasz że usługi poleciła Biblioteka Riklaunima :twisted: (Oferuję - pomoc w pozycjonowaniu strony, pomoc przy obsłudze/doborze CMSa, przerobieniu szablonu na skórkę itp.)

Opinie, uwagi, komentarze, bluzgi?
Bartosz Olszewski
Działa
Działa

Re: [hosting - oferta] ekonto.net

Post autor: Bartosz Olszewski »

Bluzgać raczej nikt nie będzie bo Forum to nie miejsce na to.

Ja mam tylko opinie, ostatnio dużo szukałem hostingów i jedną z dobrych ofert była HostPolu, jednak ekonto też oferuje dobry hosting, przynajmniej względem parametrów :) nie testowałem szybkości, a nic w tym stylu, ale porównuje cenowo, że biorąc pod uwagę parametry to to jest jedna z tańszych ofert jakie spotkałem.
Riklaunim
Nowy
Nowy
Kontakt:

Re: [hosting - oferta] ekonto.net

Post autor: Riklaunim »

Wiadomość od szefa 8)
ekonto.net pisze: Witam,
Jestem administratorem www.ekonto.net.
Chciałbym poinfomować Państwa, iż nasza firma wprowadziła 3 nowe, mało spotykane na rynku opcje.

1. Jako jedni z nielicznych polskich providerów uruchomilismy obsługe języka ASP na naszych kontach.

2. Jest to nowy pakiet GALLERY, w którym użytkownik może prowadzić swa galerie zdjęć.
Skrypt Galerii jest odrazu uruchamiany wraz ze startem konta bez żadnych dodatkowych opłat.
Pojemność konta oraz transfer ustalane sa indywidualnie z klientem.
Dla pierwszych 5 osób, którzy złożą zamówienia pod adresem [email protected] otrzyma konto:
- 50MB
- 1Gb transferu / miesiecznie
Za jedyne 3.99PLN !!!*

3. W celu urozmaicenia tańszej oferty wprowadzamy usługe "Blogi dla Twojej klasy", dzięki której wspólnie z cała klasą możecie zakupić jedno konto i każdy może mieć własnego bloga wraz z 10MB na grafike, skrypty i inne dodatki potrzebne dzienniką internetowym.
Cena jednego bloga to tylko 1,22PLN !!!**

Zapraszam do skorzystania z naszej szerokiej oferty!

----------------------------------------------------------
*do ceny należy doliczyć podatek VAT (22%)
** minimalna ilość blogów to 5.
ODPOWIEDZ