www.lubaszowa.prv.pl
www.lubaszowa.prv.pl
http://www.lubaszowa.prv.pl
Stronka pięknej, małej miejscowości o nazwie: Lubaszowa. Proszę o wskazówki ...
Stronka pięknej, małej miejscowości o nazwie: Lubaszowa. Proszę o wskazówki ...
Re: www.lubaszowa.prv.pl
1. Szajse.republika.pl
2. Prawdopodobnie za dłuugi arkusz styli
3. Grafika
- Top 4/10
- Wszystko pod topem 1+/10
4. Wrażenie ogólnego chaosu
5. Too many advertisements! (za dużo reklam!). Zaobserwowałem dążenie do zportalowienia małej stronki. A fujj.
6. Jeden z wielu jakże inteligentnych cytatów: "W celu zobaczenia opisu zdjęcia przytrzymaj kursor nad zdjęciem"... Czyli mam kliknąć i prztrzymać???
7. Ogólnie: 2-10
2. Prawdopodobnie za dłuugi arkusz styli
3. Grafika
- Top 4/10
- Wszystko pod topem 1+/10
4. Wrażenie ogólnego chaosu
5. Too many advertisements! (za dużo reklam!). Zaobserwowałem dążenie do zportalowienia małej stronki. A fujj.
6. Jeden z wielu jakże inteligentnych cytatów: "W celu zobaczenia opisu zdjęcia przytrzymaj kursor nad zdjęciem"... Czyli mam kliknąć i prztrzymać???
7. Ogólnie: 2-10
Nie mam nawet ochoty oceniać takiego serwisu. Fajnie, że wszystko widać
Nie dość, że jest już wieczór to i pewnie w dzień nic tu nie widać. Czy twórca tej strony jest ślepy i tego nie widzi?
Nie dość, że jest już wieczór to i pewnie w dzień nic tu nie widać. Czy twórca tej strony jest ślepy i tego nie widzi?
AAAAAARGHH!!! moje oczy! co sie stalo z moimi oczami ?! jeeeeezu okulisty! okulisty!
nie to tylko monitor trza dac do naprawy. >]
ta strona jest dobra... jako narzedzie tortur. Tak pewnie torturowali amerykanskich zolnierzy w iraku, pokazujac im takie strony i kazac im patrzec... a pozniej kasowali wszystkie Temporary Internet Files i zaczynali od nowa...
edit: dobra dosc wyglopow, twoja strona jest mizerna i choc mozesz pomyslec ze tym postem pokazuje sie raczej ze strony kompletnego chama, to ... masz racje. Jesli ta mjejscowosc jest naprawde taka ladna, to wartaloby jeszcze zrobic do niej ladna strone...
nie to tylko monitor trza dac do naprawy. >]
ta strona jest dobra... jako narzedzie tortur. Tak pewnie torturowali amerykanskich zolnierzy w iraku, pokazujac im takie strony i kazac im patrzec... a pozniej kasowali wszystkie Temporary Internet Files i zaczynali od nowa...
edit: dobra dosc wyglopow, twoja strona jest mizerna i choc mozesz pomyslec ze tym postem pokazuje sie raczej ze strony kompletnego chama, to ... masz racje. Jesli ta mjejscowosc jest naprawde taka ladna, to wartaloby jeszcze zrobic do niej ladna strone...
opinia
1. slabiutkie intro
2. za niebiesko
3. tekst sie zlewa, za dużo i za gesto tych kolumn, menu - treśc za blisko, wszystko sie zlewa, i jest mało czytelne, można się zgubic ;-(
4. top - ten bialy kompletnie nie pasuje do reszty strony
ocena: 2/6
2. za niebiesko
3. tekst sie zlewa, za dużo i za gesto tych kolumn, menu - treśc za blisko, wszystko sie zlewa, i jest mało czytelne, można się zgubic ;-(
4. top - ten bialy kompletnie nie pasuje do reszty strony
ocena: 2/6
Dzięki za opinie...
Troszkę pozmieniałem wygląd stronki, oto nowy adres: http://www.lubaszowa.wz.cz/site/
Strona jeszcze w fazie budowy, ale jeśli macie jakieś uwagi to bardzo prosze:-)
Pozdrawiam.
Troszkę pozmieniałem wygląd stronki, oto nowy adres: http://www.lubaszowa.wz.cz/site/
Strona jeszcze w fazie budowy, ale jeśli macie jakieś uwagi to bardzo prosze:-)
Pozdrawiam.
no teraz troche lepjej, oto co jeszcze brakuje:
- klopoty z kodowaniem na stronie
- ciagle troche malo grafiki - postaraj sie o bardziej graficzne menu
aha i jeszcze jedno:
hmmm....
- klopoty z kodowaniem na stronie
- ciagle troche malo grafiki - postaraj sie o bardziej graficzne menu
aha i jeszcze jedno:
Kod: Zaznacz cały
<meta name="GENERATOR" content="Microsoft FrontPage 4.0">
<meta name="ProgId" content="FrontPage.Editor.Document">Re: www.lubaszowa.prv.pl
Tak, wiem. Garfiki jest stanowczo za mało. Mam w planie zrobic takie malutkie graficzne nagłówki w menu.
-
Bartosz Olszewski
- Działa

Polecam na czarnym tle pisać czarnym kolorem będzie więcej widać
Powinieneś skoro masz ciemnoniebieskie tło to kolor czcionki powinien być biały.
Trochę jak sam pisałeś za mało jest grafiki na tej stronie i ten TOP jest nie zaciekawy
Trochę jak sam pisałeś za mało jest grafiki na tej stronie i ten TOP jest nie zaciekawy
Hym, chyba coś tutaj jest nie tak.
Propozycja dla wszystkich aby poczekali, aż strona załaduje się do konca, później pisali na forum. Z poniższych postów wynika, że autorzy opini chyba nie widzieli finalnego efektu ładowania strony. Zachęcam do poczekania kilka sekund dłużej.
- a nie jest biała czcionka na niebieskim tle?Powinieneś skoro masz ciemnoniebieskie tło to kolor czcionki powinien być biały.
- a jaką masz inna propozycję co do TOP`a na stronkę o małej miejscowości?ten TOP jest nie zaciekawy
Propozycja dla wszystkich aby poczekali, aż strona załaduje się do konca, później pisali na forum. Z poniższych postów wynika, że autorzy opini chyba nie widzieli finalnego efektu ładowania strony. Zachęcam do poczekania kilka sekund dłużej.
-
Bartosz Olszewski
- Działa

Ale mi chodziło o Newsy, sorry że tego nie napisałem, a jak nie biała czcionka na newsy to jasny odcień szarego (wiem, że to jest biały ale jakiś inny).
A co do TOPu to idzie, krajoobraz i nagle się urywa, trochę to nie jest wkomponowane, Pomyśl nad tym aby stronę wykonać lepiej graficznie.
A co do TOPu to idzie, krajoobraz i nagle się urywa, trochę to nie jest wkomponowane, Pomyśl nad tym aby stronę wykonać lepiej graficznie.
No zgadzam sie, to przejscie z krajobrazu w napisy nie jest za dobrze wkomponowane. Trzeba pomyślec nad tym. Jak narazie zajmuję się budowa www.lubaszowa.wz.cz/site/ Jak skoncze to zajme się logiem.
Dzieki za opinię
Według mnie strona jest bardzo ciekawa i schludna, nie ma chaosu na stronie, wszystko konkretne. I to jest jedno-osobowa redakcja
wiec prosze nie oczekiwać nie wiadomo jakich efektów bo i tak jak widać autor sie bardzo stara.
Mi się nie podoba, ale każdy ma swoje zdanie. Top taki se. Później koniec z grafiką tylko niebieskie komórki. Nie będe oceniał. Pod względem treści: Obszerna.
P.S
Troszke zagnatwana wypowiedz, ale mam nadzieję, że zrozumiała
P.S
Troszke zagnatwana wypowiedz, ale mam nadzieję, że zrozumiała