www.lo.tuchow.prv.pl
www.lo.tuchow.prv.pl
Proszę o komentarz dotyczący tej strony -->http://www.lo.tuchow.prv.pl
-
Krzysztof Sziwa
Re: www.lo.tuchow.prv.pl
jak na strone LO to jest marnie zrobiona - wyskakujacy popup, zbyt niebieska, newsy przypominaja troche te automatyczne szkoda ze to osobne dokumenty html, zawartosc odpowiednia do tematyki
moglbys sie bardziej postarac wraz z pania mgr
moglbys sie bardziej postarac wraz z pania mgr
Marność nad marnościami... wejdź sobie na mocnyweb.pl
Nic nadzwyczajnego...
- marny top
- zbyt okrągle
- brzydka kolorystyka (żółty z niebieskim - (fuj!) - przynajmniej dlatego, że tylko żółta obramówka jest na stronie)
- niepotrzebny jeżdżący napis pod topem
- dobrze, że nie ma pop-upa
- w "uczniowie" za bardzo mdle - wszystko prawie jednakowe - i jeszcze te wyrazy "pierwsza", "druga", "czwarta"... a gdzie trzecia??
- ten napis na dole "created by..." (fuj!) - strasznie pusto
Ocena: nie ma, bo nie prosiłeś o ocenę, tylko o komentarz...
- marny top
- zbyt okrągle
- brzydka kolorystyka (żółty z niebieskim - (fuj!) - przynajmniej dlatego, że tylko żółta obramówka jest na stronie)
- niepotrzebny jeżdżący napis pod topem
- dobrze, że nie ma pop-upa
- w "uczniowie" za bardzo mdle - wszystko prawie jednakowe - i jeszcze te wyrazy "pierwsza", "druga", "czwarta"... a gdzie trzecia??
- ten napis na dole "created by..." (fuj!) - strasznie pusto
Ocena: nie ma, bo nie prosiłeś o ocenę, tylko o komentarz...
zółty z niebieskim ponieważ to barwy mojego miasta : niebiesko żółto niebieski,
"strasznie pusto" a co proponujesz na strone o LO - zrobić portal? z bannerami? i róznymi reklamami?(ehhh)
"uczciowie mdłe" o co chodzi?
czy w jakim kolwiek czteroletnim Liceum Ogólnokształcącym w tym roku szkolnym są trzecie klasy????? - to efekt reformy edukacyjnej
"strasznie pusto" a co proponujesz na strone o LO - zrobić portal? z bannerami? i róznymi reklamami?(ehhh)
"uczciowie mdłe" o co chodzi?
czy w jakim kolwiek czteroletnim Liceum Ogólnokształcącym w tym roku szkolnym są trzecie klasy????? - to efekt reformy edukacyjnej
prosisz o ocenę - dostajesz ocenę i jak najbardziej jest ona zgodna z prawdą
.
Mała dygresja: Ja robię obecnie stronę dla zs14 w W-wiu i będzie ona o niebo lepsza od tego...
Mała dygresja: Ja robię obecnie stronę dla zs14 w W-wiu i będzie ona o niebo lepsza od tego...
Eh, wszyscy tylko wypisują minusy! Nikt nie napisał nic o pozytywach. Wszyscy tylko wytykaja błedy niz poza tym.
Moim zdaniem strona, na miare miasta jest jak najbardziej wystarczająca.
Moim zdaniem strona, na miare miasta jest jak najbardziej wystarczająca.
Czekamy z niecierpliwością na to co stworzysz:-) Zarzuc linkiem, OCENIMY!Mała dygresja: Ja robię obecnie stronę dla zs14 w W-wiu i będzie ona o niebo lepsza od tego...
To była oczywiście przesada... ale coś tam stworzę.Mała dygresja: Ja robię obecnie stronę dla zs14 w W-wiu i będzie ona o niebo lepsza od tego...
Oczywiścievictor pisze:Czekamy z niecierpliwością na to co stworzysz:-) Zarzuc linkiem, OCENIMY!
Top słaby. Te komórki mogłyby być bardziej okrągłe
. Jak się da czcionka najwiękasza to komórki lekko się rozjeżdzają i tekst się chowa w menu. Wydaje mi się, że stronka o Liceum powinna być trochę lepsza. ale jeszcze nie chodzę do liceum to nie wiem