[Banner] Nowy banner FF

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
mega
Nowy
Nowy
Kontakt:

[Banner] Nowy banner FF

Post autor: mega »

Ponownie stworzyłem nowego bannera FF, tym razem chciałem zrobić coś prostego bez zbędnych fajerwerków, teksty są w języku angielskim – celowo bo po Polsku jakoś głupio brzmiało :)
Take a look !

Banner Flash-Freaks
Hygin
Moderator
Kontakt:

Re: [Banner] Nowy banner FF

Post autor: Hygin »

Fajny banner, ale nie podoba mi się jedna rzecz. Biały napis "FLASH FREAKS" trochę źle wygląda. Mógłbyś tam dać "FLASHFREAKS", ale "FREAKS" pisane na pomarańczowo.
KaRoL
Działa
Działa

Post autor: KaRoL »

Przy końcu wynurzania się tego napisu spod pomarańczowych literek wydaje mi się, że tempo trochę zwalnia. Nie wiem czy to specjalnie, czy nie, ale nie wygląda to dobrze, bo osoba, która to ogląda nie moze się doczekać pokazania tego napisu! :wink: Być może to wina komputera, na którym aktualnie jestem, ale jeśli tak ma byc na słabszych komputerach, to nie najlepiej, bo animacja długo wchodzi i dopiero za drugim razem idzie bardziej płynnie.
myczek
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: myczek »

Podoba mi się tylko, że tak czcionka biała troszkę za prosta. Może spróbujesz z jakąś inną. Fajny ten efekt z wchodzeniem napisu FlashFreaks. Ogolnie bardzo fajny tylko, że ktoś może sobie pomyśleć, że to banner jest do jakieś angielsko-języcznej strony :P lub może nie znać angileskiego i nie wiedziec co tam pisze :P
Bartosz Olszewski
Działa
Działa

Post autor: Bartosz Olszewski »

Mi się baner bardzo podoba, ale jedynie mógłbyś dodać aby tło też się zmieniało, albo przynajmniej było jakoś ruchome czy coś. Dodałoby to napewno na efektywności banera.
ODPOWIEDZ