praca licencjacka PHP

HTML to podstawy w dziedzinie tworzenia stron WWW, Style CSS warto opanować, bowiem za ich pomocą można dostosować odpowiednio wygląd swojej witryny WWW. Zagłębiamy się dalej i udostępniamy w tym forum możliwość zadawania pytań o JavaScript.
ODPOWIEDZ
siwy010

praca licencjacka PHP

Post autor: siwy010 »

Potrzebuje fachową literature na temat php, bo mam napisac prace licencjacką na ten temat .Moze podeślecie jakis dobry link
Z góry dzieki
Allen
Nowy
Nowy
Kontakt:

Re: praca licencjacka PHP

Post autor: Allen »

php.net
php.pl
Google.com, keyword "PHP"

Ja rozumiem, praca licencjacka to nie magisterska, ale konkrety, konkrety i jeszcze raz konkrety.

Jeżeli jakość tej pracy będzie taka jak to pytanie, to marnie to widzę...

Postaraj się!
koziolek
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Post autor: koziolek »

siwy010 pisze:Potrzebuje fachową literature na temat php, bo mam napisac prace licencjacką na ten temat .Moze podeślecie jakis dobry link
Z góry dzieki
Primo o czym ma być ta praca. Określenie praca w php niewiele mówi. Może to być związane z bazami danych, generowaniem grafiki, obsługą danych, transformacjami xml -> xslt... trochę tematów jest a Twoje pytanie jest zbyt ogólne.
Dawid Kulbaka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dawid Kulbaka »

siwy010 pisze:Potrzebuje fachową literature na temat php, bo mam napisac prace licencjacką na ten temat .Moze podeślecie jakis dobry link
Z góry dzieki
Bez obrazy, przy całym szacunku, ale jeśli piszesz o technologiach internetowych i nie znasz źródeł, albo jak je poszukać to coś mi tu śmierdzi :lol:
ODPOWIEDZ