poszukuje specjalnego hostingu

Wymiana doświadczeń i krytyka firm oferujących hosting i domeny internetowe.
ODPOWIEDZ
WebFalcon

poszukuje specjalnego hostingu

Post autor: WebFalcon »

witam
poszukuje hostingu pod download plików, dlatego też chciałbym płacić za wykorzystany transfer a nie za zajmowane miejsce, potrzebuje konto bez dodatkowych usług czyli bazy mysql itp. ewentualnie może mieć dodatek, subkonta ftp. Czy istnieje wogóle firma oferująca taki hosting? Jeżeli nie, to proszę chociaż o podanie namiarów do podobnych firm. aha i jeżeli znacie jakieś firmy u których można płacić sms'ami to też byłbym wdzięczny za podanie, (mogą być także zagraniczne) dziękuje i pozdrawiam :wink:
Arkadiusz Podlaski
Nowy
Nowy

Re: poszukuje specjalnego hostingu

Post autor: Arkadiusz Podlaski »

Jeżeli chodzi o duży transfer i niezbyt wygórowaną cenę to superhost.pl jest dosyć dobry.

SMSami możesz płacić np. na boo.pl ale stanowczo odradzam (częste problemy techniczne). Jeden z ostatnich postów na forum boo: "Co to za pier*** serwer. zaplacilem kase a na strone mi wchodzi 5 min. Ku*** poprawcie to bo zaraz wyjde z siebie !", "kurcze co jest?! Nagle mi nie wykrywa domeny!" itp. Jednym słowem - nie warto :) Inny serwer umożliwiający płatność sms to np. www.respublica.pl. Jednak nie miałem okazji go testować.
ODPOWIEDZ