[Layout] Strona Klubu Sfinx (dyskoteka)

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
Yay Gree
Działa
Działa
Kontakt:

Re: [Layout] Strona Klubu Sfinx (dyskoteka)

Post autor: Yay Gree »

witam

:arrow: zmień czcionke w topie jest zle użyta, zupelnie nie pasuje (była by dobra do stron rpg itp.)
:arrow: to co jest pod maintextem w topie poprostu przechodzi ludzkie pojęcie: co to blur, glow, shadow? widziałes gdzies na jakiejs stronie taki napuszony efekt??
:arrow: grafika w (za guzym topie) została "zmasakrowana" podstawowymi efektami i gryzącymi się kolorami (tez widziałes gdzies taki top??)
:arrow: sa przeciez ładne i milutkiefotki czy tutki do efektów tła, przegladnij troche sieci a napewno znajdziesz cos.
:arrow: sposób ulokowania i czcionka menu.....ooo i jeszcze kolor tragedia..bardzo zakamuflowałes to menu.
:arrow: text zupełnie niepołamany niesformatowany popraw koniecznie, najlepiej zrob css'a
:arrow: pusto

ja rozumiem ze mozesz zaczynac swoja działalnosc jako projektant ale wczesniej przegladnij strony o podobnej tematyce i odnies sie do tego co zrobiłes

pzdr
goodghost

Post autor: goodghost »

hmm.... przecież nie każdy musi robić strony, może dobrze śpiewasz ;-)
nitr0

Post autor: nitr0 »

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaa
aa
8O

zmniejsz wszystko
dodaj kolorow
jeszcze raz zmniejsz wszystko
wiem ze widzialam duzo gorsze strony, ale ta ma w sobie cos przerazajacego, sama nie wiem -- jest strasznie ciezka, zbyt czerwona, nie ma wykonczenia na dole, a menu nie wyglada jak menu... wspominalam juz zebys zmniejszyl wszystko?
amfre

Post autor: amfre »

To jest dicho na Pomorzu? Bo ktoś do mnie prosił z wyceną ew. wykonania takiej strony ale potem zamilkł i chyba się zabrał sam za robotę... jak widać lepiej zapłacić :P
ODPOWIEDZ