[Layout] Klimatyczna strona z lwem

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
mala-mi29
Nowy
Nowy
Kontakt:

[Layout] Klimatyczna strona z lwem

Post autor: mala-mi29 »

Witam
daje do ocenki jeszcze ciepły lay i prosze o kometarze i jak zawsze jakies podpowiedzi
Pozdrawim
http://www.kajtek.ng.pl/lew.jpg

1. W temacie, korzystając z tagów, określaj pełną nazwę typu pracy [poprawione]
2. Swoim topicom nadawaj treściwe, precyzyjne i sensowne tytuły - w przypadku oceny projektu strony, w temacie określaj jej charakter [poprawione]
cfaniak
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Re: [Layout] Klimatyczna strona z lwem

Post autor: cfaniak »

Baardzo ciekawy projekt:] Jedyna rzecza jaka bym zmienil to obramowania tych malych obrazkow (obecnie border jest bialy). Zmien albo kolor albo w ogole sposob tego obramowania bo moim zdaniem ten zupelnie nie pasuje :-D. Generalnie projekt jest jednym z lepszych jakie do tej pory zaprezentowalas. Na 10 daje 8+.
Soul
Nowy
Nowy

Post autor: Soul »

Za duzo niedobranych motywow [lew, mroczny zamek, latarnia, kamienna forma obwieszczenia] ladujacych obok siebie co daje efekt ostrej przesady. Mialem bardziej wrazenie ze widze czolowke z opowiesci z Narnii lub jakas gierke niz stronke. Jestem zwolennikiem trzymania sie przez stronek kupy niz przesady i do tego bym sie tutaj sklanial... bo strona ma potencjal [menu wraz z zamkiem prezentuje sie swietnie].
slaveman
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Post autor: slaveman »

bardzo fajne dużo grafiki innowacyjny pmysł i klimat
Balas
Moderator
Kontakt:

Post autor: Balas »

Latarnia nadzbyt rozmazana, logowanie stylem nie pasuje :]
Przydaloby sie aby srodkowa czesc rzucala chociaz delikatny cien ;]
A ten lew do mnie nie przemawia :]
Witamy na stronach Kajtka nieczytelne, podobnie jak designed by Kajtek

Reszta w sumie OK

Pozdr.
Ostatnio zmieniony ndz lut 26, 2006 10:15 am przez Balas, łącznie zmieniany 1 raz.
Togo
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: Togo »

Lay wogole mi sie nie podoba, pierwsze wrazenie to ze jest to stronka o filmie Stara szafa czarownica.... i costam. Ale jak sie szybciutko okazało to ma byc lay dla firmy bo piszesz tam "company name".
Strona jest przesadzona, niewiadomo gdzie sie mamy patrzec czy na te obrazki obok czy na tekst który nie jest zbyt czytelny.
Latarnie chyba zabardzo wyrozciagałes bo wyszły ci pikselki.

Obrazek lwa bardzo ładny ale chyba nie Twój...

Jestem pewny, ze gdybym wszedł na Twoja strone szukajac czegos, dłużej jak 30 sekun bym tam nie wytrzymał.
ODPOWIEDZ