[Projekt] wosu.boo.pl
[Projekt] wosu.boo.pl
Witam, proszę o ocene projektu mojego portfolia , nie jest jeszcze w pełni skończony, nie wiem co wstawić w zieloną tebele proszę o jakieś pomysły. jest to mój 2 projekt więc proszę o pomoc.
http://www.wosu.boo.pl
pozdrawiam
1. W temacie, korzystając z tagów, określaj charakter ocenianej pracy [poprawione]
2. W temacie podawaj adres, tytuł bądź tematykę strony [poprawione]
http://www.wosu.boo.pl
pozdrawiam
1. W temacie, korzystając z tagów, określaj charakter ocenianej pracy [poprawione]
2. W temacie podawaj adres, tytuł bądź tematykę strony [poprawione]
ale ja
nie bardzo rozumiem , jak to nie wiesz co wstawic w zielone miejsce? 
Re: [Projekt] wosu.boo.pl
chodzi mi o jakas grafike ktora by pasowala ale na razie nie posiadam takiej, dlatego zostawilem wolne miejsce, ale napisz czy projekt moze byc czy nie.
no ja
zasadniczo amatorka ale moze cos flahowego? jakies Twoje logo ? albo po prostu bane
A strona ogolnie fajna 
pomyśle nad prostym menu we flashu
Nie radziłbym. Polecam notatkę "Menu we Flash = BARDZO zły pomysł!" z serwisu osiolki.net.nyc.wtc pisze:pomyśle nad prostym menu we flashu
Proszę o ocene
Witam, wciaż nie wiem czy ten projekt wam sie podoba, proszę o ocenę w skali od 1 do 10.
Re: Proszę o ocene
to nie jest dobry pomysł żeby tak oceniac twój projekt.nyc.wtc pisze:Witam, wciaż nie wiem czy ten projekt wam sie podoba, proszę o ocenę w skali od 1 do 10.
przede wszystkim jest to dopiero szkielet.
narazie można powiedzieć że ciekawa kolorystyka, która nie razi.
dość oryginalne logo.
i to wszystko.
nie bardzo rozumiem twój proble robisz porfolio aby sprzedawać swoje prace innym a niewiesz jak masz zrobić własną strone no i eszcze najlepsze jest to
. Coś mi tu niegra albo skłamałes z tym ze to twój drugi projekt albo to co tu prezentujesz to szablon i nie wiesz jak go zwedytowaćjest to mój 2 projekt więc proszę o pomoc.
Obrzydliwy logotyp!!!
tylko jedna rzecz mi się podoba - adres strony napisany czcionką StarCrafta 
To prawda jest to doś irytujące
Nie wiem do [cenzura] o co wam chodzi, wy macie taki gust a ja taki wiec nic nie będe zmieniał 
To po co w takim razie prosisz o ocenę?nyc.wtc pisze:Nie wiem do [cenzura] o co wam chodzi, wy macie taki gust a ja taki wiec nic nie będe zmieniał
Poza tym:
Zwracam Ci uwagę na złamanie regulaminu. Staraj się hamować swoje emocje.Regulamin Forum WI pisze:II. Zasady użytkowania forum
2. Na forum zabronione jest:
- używanie słów powszechnie uznanych za obraźliwe (wulgaryzmy) oraz obrażanie innych osób (dotyczy to nie tylko użytkowników forum)
No właśnie skoro wiesz że masz jakby to powiedziec pomylony gust to poco dajesz stronke do oceny