Wyszła mała sprzeczka i taje sprawe wam do osadu który blog jest lepszy (czytelniejszy, bardziej przejrzysty,lepszt graficznie)
wybierać możecie miedzy
http://nikathebest.blog.onet.pl/
a
www.mowitosbis.host44.pl/blog //mój blog
Powiedzcie który lepszy i przy okazji oceńcie mój projekt
[Strona] www.mowitosbis.host44.pl/blog
Re: [Strona] www.mowitosbis.host44.pl/blog
Przy tym pierwszym Twoj projekt wyglada mniej wiecej tak jak najnowszy model merca przy 20-letnim kaszlu
.
A teraz troche krytyki:
waskie toto strasznie i czcionka taka mala
misio IMHO lepiej by sie prezentowal na takim samym tle jak strona
umieszczanie linku typu PANEL moze zachecic domoroslych crackerow do testowania jakosci Twoich zabezpieczen - nie ryzykuj
Na blog ten layout sie nadaje, prosto, skromnie i czytelnie.
A teraz troche krytyki:
Na blog ten layout sie nadaje, prosto, skromnie i czytelnie.
co do tego że jest wasko to o to mi chodziło bo podobają mi sie takie wąskie a długie blogi
....taje sprawe wam do osadu..... (czytelniejszy, przejżyściejszy,lepszt graficznie)
bez komentarza...
....
.....www.mowitosbis.host44.pl/blog //mój blog
jak na chłopaka to ładny masz blog...
ale to nie mój blog robiłem go dla siostry i ona sie upiera że ten co wam tu pokazałem jest lepszy od mojego no węc postanowiłem jej to udowodnić że nie ma racji
twój blog jest lepszy, prosta grafika, lekkie kolory, mógłby być szerszy
a ten pierwszy blog - Herr Gott, aż się rzygać chce, za dużo różu i ogólnie przeładowany zbędnymi linkami i grafikami
PS: jakiś czas temu w newsach pisali że prawdopodobnie więcej ludzi pisze blogi niż je czyta - więc może blogi powoli się "przeżywają"
a ten pierwszy blog - Herr Gott, aż się rzygać chce, za dużo różu i ogólnie przeładowany zbędnymi linkami i grafikami
PS: jakiś czas temu w newsach pisali że prawdopodobnie więcej ludzi pisze blogi niż je czyta - więc może blogi powoli się "przeżywają"