[strona] www.suprog.com

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
skaner123
Kontakt:

[strona] www.suprog.com

Post autor: skaner123 »

Witam!
Proszę o ocenę mojej Strony www.suprog.com

Pozdrawiam,
skaner123
Hawk
Przelotem
Przelotem

Re: [strona] www.suprog.com

Post autor: Hawk »

Nie specjalnego, portal jakich (za)wiele.
slaveman
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Post autor: slaveman »

Kolejne gówno zwane portale wdodatku grafika która zrobiłes waży chyba z 1Gb nie wspominając juz o jej wygladzie pozatym masz błedy w skrypcie bo FF mi sie zawiesza jak wchodze na tą stronke. Nierozumiem poco wy robicie te portale moim zdaniem nie ma sensu skoro jest www.wp.pl www.onet.pl www.interia.pl wyśle że nie macie żadnych szans żeby być lepszym od tych portali ale wy nadal robić e te portale no i wdodatku gotowe skrypty niemówie napisałes sam skrypt to rób ten portal
Halszczak
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Post autor: Halszczak »

Fakt nic nowego i ciekawego. Firefox się zwiesza, w Operze wygląda mało ciekawie, a IE nie używam.

P.S.
Slaveman - odgrywamy się co :twisted:
cfaniak
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Post autor: cfaniak »

Czemu jak wchodze na ta strone to otwiera mi sie strona cda.pl? Nie podoba mi sie cos takiego i chyba wielu osobom tez nie. Co do strony to nie ma za bardzo co oceniac. Zwykly portal, jakis miliony w sieci i na widok ktorych mi sie cofa... A poza tym top przy 800 x 600 wystaje z prawej poza calosc. Na 10 daje 1.
slaveman
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

no pewnie Halszczak . Nie ale tak poważnie to ta stronka niczym sobą nie reprezentuje oprócz lenistwa autora (kseroboya)
Hawk
Przelotem
Przelotem

Post autor: Hawk »

Co wcale nie znaczy, ze swoje negatywne opinie nalezy wyrazac w niepotrzebnie agresywny sposob.
skaner123
Kontakt:

kseroboya)

Post autor: skaner123 »

nie jestem żadnym (kseroboya) mam pozwolenie od cda na wszystkie pliki z ich stronki !!
slaveman
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

nie chodzi mi o to. mam na myśli to że wszysty robią teraz portale zreszczą nie robią tylko sciągają gotowce i wgrywają tylko na serwer. a twój jest jeszcze o tyle gorszy że zawiesza firefox-ano i z tego co zdołałem zobaczyc zanim ff sie zawiesi to grafika nie powala. Pozatym nie masz sie co zemną kłócić daleś stronke do oceny no i ja ją oceniam
ODPOWIEDZ