http://zbychowka.mazury.pl
[Layout] Domek na Mazurach
Re: [Layout] Domek na Mazurach
Brak powrotu do strony głównej w menu. Brzydka trzcionka na stronie głównej – tekst ŻBYCHÓWKA to… . Poza tym dopracował bym tą fotografię u dołu z widokiem z lotu ptaka.
W danych kontaktowych brakuje maila – nie wszyscy lubią formularze oraz GG i Skype. Daje to poczucie kontaktu na bieżąco.
Po za tymi drobnymi mankamentami stronę oceniam bardzo dobrze. Daje 8/10.
W danych kontaktowych brakuje maila – nie wszyscy lubią formularze oraz GG i Skype. Daje to poczucie kontaktu na bieżąco.
Po za tymi drobnymi mankamentami stronę oceniam bardzo dobrze. Daje 8/10.
-
gamershell
- Nowy

- Kontakt:
lm
ja myśle że musisz koniecznie zmienic czcionke a ten obraz na dole to strasznie niewyraźny.
A co to wogóel za napis... ZBYCHÓW?
A co to wogóel za napis... ZBYCHÓW?
Dla czego napis to raster i do tego w takiej kompresji ?
Pomysł z fotką na dole dobry ale wykonanie okropne, strzałka jak i jakość do kitu. Zrób/zleć zrobienie jeszcze raz porządnego foto, tym razem nie trelefonem komórkowym. Podstrony bardzo ok, ale strona główna odstrasza
Pomysł z fotką na dole dobry ale wykonanie okropne, strzałka jak i jakość do kitu. Zrób/zleć zrobienie jeszcze raz porządnego foto, tym razem nie trelefonem komórkowym. Podstrony bardzo ok, ale strona główna odstrasza
-
motopoland
- Nowy

- Kontakt:
Fajny jest ten kawałek kodu:
Kod: Zaznacz cały
<!-- <h1><strong>ZBYCHÓWKA MAZURY</strong> <strong>DOM NA Mazurach</strong> <strong>DOM NAD JEZIOREM </strong><strong>WAKACJE NA Mazurach</strong></h1> -->Re: [Layout] Domek na Mazurach
ja bym poprawił w szczególności te zdjecie nadole one wręcz odrzuca oraz usunoł zniego szczałke i popracował troche nad typografią
Ja bym to wywalil i popracowal jeszcze 
Jezeli chodzi o strone główna to po co dajesz flasha jedna grafika jest
chociaz bys napisy zrobil we flashu.. by nei byly takie zamazane :/ do tego jeszcze menu osobno. Jak juz robisz flash strone to menu wypadalo by tez 
Do mnie ta grafika nie przemawia, w grafice zbyt duza kompresja :/
3/10
3/10