Problem zdotarciem do odbiorcy.

Dyskusje pod okiem specjalistów o analizach rynku, strategiach kampanii reklamowych w sieci oraz monitoringu stron WWW.
ODPOWIEDZ
indain

Problem zdotarciem do odbiorcy.

Post autor: indain »

Witam. Zbudowalem srone pod adresem http://www.carlos.santana.prv.pl. Problem polega na tym iz nie moge z nia dotrzec do odbiorcy - tego konkretnego zainteresowanego ta tematyka. Nie przewiduje aby strona ta kiedykolwiek chocby w najmniejszym stopniu miala charakter komercyjny[wiadomoz e roznie bywa], wiec nie staram sei tez strony wpisywac do wszystkich katalogow itp. Ludzie odwiedzaja strone chociaz jest to liczba okolo 10 dziennie, to w zupelnosci wystarcza - ale juz do niej wracaja, nie wypowiadaja sie na forum itp. po prostu nie moge jakos osiagnac celu, ktorym jest zbudowanie klimatu, a przeciez klimat to tez ludzie, fani itp. Bede wdzieczny ejsli podpowiecie mi co mgoe zrobic, aby to zmeinic.
Aha, i jeszcze jedno adres www.carlos.santana.prv.pl ma PR=3 nie wiem tylko dlaczego juz podstrony tkaiego nei maja itp. np gdy wpisze adres bez WWW.
Z Gory dziekuje za pomoc
phpIker
Nowy
Nowy

Re: Problem zdotarciem do odbiorcy.

Post autor: phpIker »

Odpowiedź jest prosta.
- beznadziejny serwer
- zła domena
- za dużo reklam
- za mało treści

Musisz też często aktualizować stronę, rozreklamować stronę, tylko nie byle gdzie, na stronach gdzie poruszają się userzy interesujący się tematyką Twojej strony.

pozdr.
Grzegorz Komsta
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Re: Problem zdotarciem do odbiorcy.

Post autor: Grzegorz Komsta »

Obawiam się, że mój przedmówca ma niestety rację. Ilość reklam serwowana na dobry początek dosłownie przytłacza, a sam mówiłeś, że nie ma ona mieć charakteru komercyjnego. Nad wyglądem też warto byłoby popracować. Chociaż troszeczkę ;) .
ODPOWIEDZ