[Strona] w45.info

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
w45
Kontakt:

[Strona] w45.info

Post autor: w45 »

Witam!

Proszę o ocenę serwisu http://www.w45.info

Początkujący mówią że ta szata graficzna jest idealna, bardziej zaawansowani webmasterzy - że jest słaba...

Czekam na Wasze opinie i pozdrawiam.
Tabasco
Nowy
Nowy

Re: [Strona] w45.info

Post autor: Tabasco »

zaczne od topa ktory jest skromny poprostu ale za to przejzysty na moje po drugie razi mnie troche ten zielony spruboj go bardziej przyciemnic ale nie za bardzo a bedzie lepiej :-D ogolnie to 7 na 10 ladna stronka pozdrawiam 8) :-D
Balas
Moderator
Kontakt:

Post autor: Balas »

wchodze na strone i nie wiem o czym ona jest... polska wies ?? Po chwili patrze ze o webmasterstwie... nigdy bym nei wpadl (to jest duuuzy minus --- ).

Te ikonki na topie wogole nie pasuja, i nie wiem gdzie ine na nie kilkajac, przydalo by sie chociaz title. Zjezdzam na dol a tam niewiadomo skad niebieskie szukaj :/ Wogole nie pasuje i nie wiem skad sie wzielo.

Wlasnie zauwazylem ze nie ma zadnego marginesu w tabelce srodkowej... a tekst przylegajacy do krawedzi wyglada bardzo zle..

Ogolnie nie jest zle ale nie gdyby strona byla o czyms innym :)

Teraz tak sobie patrze na zawartosc a tam w tlach avatarow juz sa gotowe... nie wiem czy ktos sobie yaya robi czy pomylka :)

Ja bym dal 4/10...
w45
Kontakt:

Teraz tak sobie patrze na zawartosc a tam w tlach avatarow juz sa gotowe... nie wiem czy ktos sobie yaya robi czy pomylka
Zapomniałem o marginesach :oops: Postaram się to w najbliższym czasie poprawić. Tła avatarów -> narazie są tam gotowe avatary a tła wpisało mi się przypadkowo - zmienię.

Czekam na wiecej opinii dot. tej wersji, pomoże mi to w stworzeniu kolejnej wersji lepszej chociaż o odrobinę :)

Pozdrawiam
Bartek
Siwy_PO
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Post autor: Siwy_PO »

Sam robie Topy nie koniecznie w zgodzie z tematem, ale ten to już przesada, nawet żadnego akcentu, o webmasterstwie (no chyba że komuś się te ikonki kojażą z html'em)
A Forum to już wersja skończona?? bo nawet logo nie ma
w45
Kontakt:

Forum to wersja aby było :) Przepraszam za to, ale prace trwają - wgrałem mody teraz zastanowię się nad wyglądem a wlasciwie modyfikacja tej skorki.
Doszłem do wniosku że nie będę zmieniał top-a, a zmienię cały layout (ale na to trzeba trochę poczekać)

Pozdrawiam
slaveman
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Post autor: slaveman »

strona nie jest nawed sła bod wzgledem pomysłu ale ma wady
:arrow: top niebasuje do tego szarego tła i reszty
:arrow: No i największy desing nie pasuje mogule do tematyki strony
ODPOWIEDZ