Mysql+win2003

Języki, których efekty są wykonywane po stronie serwera. PHP, ASP czy CGI w połączeniu z bazami danych SQL dają niezwykłe możliwości budowy i zarządzania stron WWW. Tu zadajemy pytania oraz demonstrujemy kod, z którym mamy problem.
andre
Nowy
Nowy
Kontakt:

Mysql+win2003

Post autor: andre »

Mam Windowsa Serwer 2003 pl i nie chce mi chodzić mysql , z php wszystko jest ok, wiecie czy ja mam coś spsute, czy muszę załatwić sobie jakąś inną wersję mysql ?
Seth
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Re: Mysql+win2003

Post autor: Seth »

Polecam zmienic system. Ktos kto nie umie skonfigurowac serwera nie powinien sie zabierac za 2003. To system dla profesjonalistow, a nie dla poczatkujacych uzytkownikow czy tez srednio zaawansowanych.

No ale coz trzeba nieraz uczyc sie na wlasnych bledach, wiec polecam Ci zapoznanie sie ze strona i arytkulami na: www.windows2003.pl
intol
Nowy
Nowy

Post autor: intol »

Jak chcesz możesz zainstalowac MySQL w wersji chyba 1.2 (działa na pewno). To z Windows'a możesz włączyć szukając w pomocy [Znak Windows] + F1.... :wink:
iniside
Działa
Działa
Kontakt:

Post autor: iniside »

Zalecam zmiane na SQL Server. Ale jak nie to. Hmmm ja nie wiem czym problem. Kiedyś instalowałem MySQL w wersji 4 i działało...
ODPOWIEDZ