Witam, może znacie taki skrypcik php txtList, jest to skrypt php służący do podpisywania się pod listę mailingową użytkowników, jest dostępny na praktycznie wszystkich serwerach ze skryptami php, mam z nim problem, ściągnąłem sobie wszystkie pliczki i postepowałem zgodnie z instalacją, mam równiez serwer który spełnia wymagania skryptu ale jak zamieszczę już tabelkę w formą kontaktową i wpisze sie tam maila i da "submit" wyskakuje nowe okno z powiadomieniem: "Error: There was an error sending the confirmation email. Please try again later." i nie wiem dlaczego, czy ktoś miał stycznosć z tym skryptem i może mi powiedzieć co jest nie tak? ustawiałem CHMOD plików i katalogów które były wymienione w instrukcji instalacji ale i tak coś jest nie tak i nie wiem co! HELP!
poniżej podaje linka do tego właśnie skryptu jeżeli ktoś chciałby ściągnąć i sam go przetestować:
http://txtbox.co.za/p_txtlist.php[/b]
TOTALNA MASAKRAA!! PIŁĄ MECHANICZNĄ!!
Re: TOTALNA MASAKRAA!! PIŁĄ MECHANICZNĄ!!
widzę jednak że nikt nie jest mi w stanie za bardzo z tym skryptem pomóc dlatego mam prośbę, jeżeli ktoś zna jakiś najprostszy skrypt php do newslettera jaki się tylko da (forma do wpisania maila i przycisk submit), który będzie łatwy do zainstalowania to prosiłbym o podanie linka, bo ja przeglądnąłem już wiele serwisów ze skryptami ale najprostszego tam nie znalazłem (poza tym który mi z niewdiadomych powodów nie chodzi
)
już wiem! wina serwerka, wszystko było dobrze robione ale serwer wymiękł, ek te darmówki
ale grunt że chodzi 
Na przyszłość daj stosowny temat, a teraz nie dziw sie ze nikt nie odpowiada