Technologia Flash, czyli animacja na potrzeby stron WWW to świat daleko odbiegły od zwykłego programowania i kodu. Zapytaj o pomoc i podziel się z nami Twoimi problemami z zakresu Flasha.
Często gdy filmik/gra się ładuje, jest coś w rodzaju "Loadingu" i dopiero kiedy gra zostanie pobrana w 100% jest np. widoczny guzik PLAY czy coś takiego... w jaki sposób można zrobić taki "Loading" żeby nie odtwarzał filmiku po pobraniu "kawałka" ?
PS. Jak się wstawia "kod" do klatek? Szukać mi się nie chce, a taki PS problemu nikomu nie sprawi
Akurat to Twój post jest bezsensowny, a nie wydaje mi sie, żebyś wcześniej znał pojęcie PRELOADERA, skoro nie potrafiłem go nazwać tym słowem w 1. poście.
kaworu pisze:Nie wiem po co tu pisać - znam już pojęcia PRELOADER'a i ACTIONSCRIPT.
No właśnie, znasz już tyle pojęć, że nie pozostało już nic oprósz założenia serwisu z ofertą tworzenia aplikacji we Flashu. Ale do pełnego sukcesu musisz zgłębić pojęcie lenistwa .
Marek_F i bwo - czytanie ze zrozumieniem się kłania... oba wasze ostatnie posty są bezsensowne... a gdybyście myśleli czytając mój post, zrozumielibyście, że chodzi mi o coś w rodzaju "topic zamknięty - wiem co chciałem". Tak więc gdybyście nadal nie widzieli tego co chciałem przekazać przeczytajcie "znam JUŻ pojęcia [...]" - JUŻ bo wcześniej nie znałem... to LOGICZNE... dla większości ludzi...