........ NA ZREALIZOWANIE TWOJEGO POMYSLu...???
INKUBATPOR POMYSŁÓW - SFINANSUJE - WPROWADZI W ZYCIE TWOJ POMYSŁ ( BĘDZIESZ JEGO SZEFEM) - POZOSTAŁE WARUNKI - DO UZGODNIENIA...
Zapraszam,
www. reklamy.org
Wesley,
Przeniesiony z Tworzenie dochodowych serwisów WWW
Masz pomysl - nie masz pie niedzy...???
-
sebastianbiz
Inkubator
Bylbym zainteresowany wspolpraca
. Ale na tej stronie nie ma zadnych informacji na ten temat, czy moge poprostu napisac na maila ??[/list]
Re: Masz pomysl - nie masz pie niedzy...???
właśnie czy można podać jakies konkrety?
Nie wiem, czy to o ten sam inkubator chodzi. Odsyłam do Gazety studenckiej, grudzień 2005. Na str. 14 jest artykuł "mój pierwszy raz". Dotyczy on rozwijania działalności gospodarczej. Firmę można wystartować w Akademickim Inkubatorze Przedsiębiorczości. Odpowiada za ten konkurs Fundacja AIP. Ogólnie mówiąc, przez 2 lata fundacja chroni twoją firmę i pomaga jej. W tym okresie musisz się usamodzielnić. Co miesiąc trzeba składać raporty ze swojej działalności. Oczywiście, żeby wogóle ten pomysł został przyjęty, musi być dopracowany i mieć szanse powodzenia.
To przy Urzędach Pracy jest coś takiego jak Inkubator Przedsiębiorczości. Najlepsze projekty dostają kredyt w wysokości 10 tyś zł. i jeżeli po 2 latach założona firma nie będzie przynosić strat to nie trzeba tego kredytu spłacać ;]
Lecz to chyba nie jest to, wydaje mi się, że to coś takiego jak www.kreativ.pl
Sam z resztą kiedyś dla nich robiłem w ramach bajo.pl ;>
Lecz to chyba nie jest to, wydaje mi się, że to coś takiego jak www.kreativ.pl
Sam z resztą kiedyś dla nich robiłem w ramach bajo.pl ;>