Luźne dyskusje "bardzo sztywnych webmasterów", prowadzone na rózne tematy, mogą być dalece odbiegłe od webmasterstwa. Możemy w końcu udowodnić, że webmaster to także zwykły człowiek i pogadać też potrafi
Dosyć mocno się naszukałem, zanim zarejestrowałem swoją domenę, ale wychodzi (prawnika nie pytałem, zresztą wszyscy prawnicy, których znam mało wiedzą o prawie autorskim) na to, że nie. Domen mojegotowanie jest kilka i jak na razie nikt się do mnie nie zgłosił. Cały dowcip polega nie na nazwie domeny, ale zawartości strony i jeżeli nie będziesz powielał innyc pomysłów, tudzież nie będziesz pobierał opłat to swoje własne, legalnie nabyte zbiory, to możesz je udostępniać. Nie wiem jak jest z smsami, ale tyle znalazłem na temat przepisów kulinarnych.
Wiesz, róznie to bywa, pamiętamy sprawę domeny microsoft.pl, którą bezprawnie odebrano kolesiowi co miał firmę o tej samej nazwie. Nie jest to uregulowane czyli robią jak chcą. Kto ma kase będzie się domagał domeny, kto nie ma kasy będzie próbowal kupić albo wybierze inna końcówkę.