trudny wybor

Dyskusje pod okiem specjalistów o analizach rynku, strategiach kampanii reklamowych w sieci oraz monitoringu stron WWW.
ODPOWIEDZ
enum
Nowy
Nowy

trudny wybor

Post autor: enum »

do swojego projektu przyjalbym,zeby zarobic,jakis serwis gsm.wapster,wapacz,a moze ktos inny.kto da najwiecej zarobic,jest atrakcyjny dla klientow,szybko i dobrze rozlicza,szybko wprowadza nowosci.z ktorym najlepiej wejsc we wspolprace? 8O
borcenty
Nowy
Nowy

Re: trudny wybor

Post autor: borcenty »

platnosci SMS to nienajlepsze rozwiązanie ze względu na prowizje które pobiera przede wszystkim operator. Z SMSa za 9pln netto do Twojje kieszeni trafi ok 3pln (moge miec stare dane wiec sprawdz to dokładnie. pamiętam że wysokość prowizji mnie przeraziła i zrezygnowałem z tej formy) czyli strasznie mało. nie da się jednak ukryć że jest to najszerzej dostępna forma opłaty.

Jeśli Twoi odbiorcy to nie "dzieci" tylko osoby posiadające konta w banku to zainteresuj się ofertą www.przelewy24.pl Mniej osób pewnie z tego skorzysta ale więcej zostanie w kieszeni. Zastanów się co lepiej do Ciebie pasuje, a najlepiej daj obydwie formy do wyboru, przy czym Ci którzy zapłacą przelewem te 9PLN niech dostaną jakiś gratis, albo dłuższy dostęp, itp
enum
Nowy
Nowy

dziekuje

Post autor: enum »

zastanowie sie nad tym.z tego wynika,ze jesli koszt bylby 1 zl to ja dostalbym 0,30 groszy.nie wie tez,co jest wazne,do jakich cen sa przyzwyczajeni klienci.np ,zebym nie dal ceny 1 zl za cos za co klienci placa 9 lub odwrotnie,moze sa jakies porady,strony na ktorych mozna pytac o takie sprawy.
borcenty
Nowy
Nowy

Re: trudny wybor

Post autor: borcenty »

sprawdz te ceny bo nie pamietam. pamietam tylko ze 3 razy pytalem bo nie moglem uwierzyć.

a co chcesz sprzedawac w ten sposób?
ODPOWIEDZ