trudny wybor
trudny wybor
do swojego projektu przyjalbym,zeby zarobic,jakis serwis gsm.wapster,wapacz,a moze ktos inny.kto da najwiecej zarobic,jest atrakcyjny dla klientow,szybko i dobrze rozlicza,szybko wprowadza nowosci.z ktorym najlepiej wejsc we wspolprace? 
Re: trudny wybor
platnosci SMS to nienajlepsze rozwiązanie ze względu na prowizje które pobiera przede wszystkim operator. Z SMSa za 9pln netto do Twojje kieszeni trafi ok 3pln (moge miec stare dane wiec sprawdz to dokładnie. pamiętam że wysokość prowizji mnie przeraziła i zrezygnowałem z tej formy) czyli strasznie mało. nie da się jednak ukryć że jest to najszerzej dostępna forma opłaty.
Jeśli Twoi odbiorcy to nie "dzieci" tylko osoby posiadające konta w banku to zainteresuj się ofertą www.przelewy24.pl Mniej osób pewnie z tego skorzysta ale więcej zostanie w kieszeni. Zastanów się co lepiej do Ciebie pasuje, a najlepiej daj obydwie formy do wyboru, przy czym Ci którzy zapłacą przelewem te 9PLN niech dostaną jakiś gratis, albo dłuższy dostęp, itp
Jeśli Twoi odbiorcy to nie "dzieci" tylko osoby posiadające konta w banku to zainteresuj się ofertą www.przelewy24.pl Mniej osób pewnie z tego skorzysta ale więcej zostanie w kieszeni. Zastanów się co lepiej do Ciebie pasuje, a najlepiej daj obydwie formy do wyboru, przy czym Ci którzy zapłacą przelewem te 9PLN niech dostaną jakiś gratis, albo dłuższy dostęp, itp
dziekuje
zastanowie sie nad tym.z tego wynika,ze jesli koszt bylby 1 zl to ja dostalbym 0,30 groszy.nie wie tez,co jest wazne,do jakich cen sa przyzwyczajeni klienci.np ,zebym nie dal ceny 1 zl za cos za co klienci placa 9 lub odwrotnie,moze sa jakies porady,strony na ktorych mozna pytac o takie sprawy.
Re: trudny wybor
sprawdz te ceny bo nie pamietam. pamietam tylko ze 3 razy pytalem bo nie moglem uwierzyć.
a co chcesz sprzedawac w ten sposób?
a co chcesz sprzedawac w ten sposób?